[A/I]Pokemon Shuffle [4] 唔係人玩嘅排名賽

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
今次排位d分 好撚癲
Top score暫時891K
應該有人會過7位數

Mystik巴你隻肥大幾lv

得lv10 SL2
今次排位完全冇技巧可言

其實係咪trigger dancing dragon實際過unity power?

我唔會專登餵RML比啟暴龍

我都唔打算餵 好少機會用到
今次比賽睇dragon combo為主
unity power係bonus
星期日睇埋cutoff先決定打唔打

你60幾萬分都已經幾開心
今次排位d分 好撚癲
Top score暫時891K
應該有人會過7位數

Mystik巴你隻肥大幾lv

得lv10 SL2
今次排位完全冇技巧可言

其實係咪trigger dancing dragon實際過unity power?

我唔會專登餵RML比啟暴龍

我都唔打算餵 好少機會用到
今次比賽睇dragon combo為主
unity power係bonus
星期日睇埋cutoff先決定打唔打

ys 龍舞玩哂
unity powes我升到SL4就收咗手
Goodra PSB - 25% PSB - 25% Skill Booster S - 1.56%

GS logic
SBS>RML

咁水君有RML 唔通黏龍又有咩

唔關水君事, 問題在於droprate西

打落唔似25%超易跌
T1 cutoff已經去到36萬
兩個靚位,每日收心心
MYWZ39V4
兩個靚位,每日收心心
MYWZ39V4

Sent
兩個靚位,每日收心心
MYWZ39V4

Sent

15分鐘無限心打咩好?天梯?mewoth?熱帶龍?PS天梯剛過250(用了full item,還有81粒msu未用)
15分鐘無限心打咩好?天梯?mewoth?熱帶龍?PS天梯剛過250(用了full item,還有81粒msu未用)

老喵啦 熱帶龍打一鋪太耐
我尋日用咗5分鐘黎升肥波球上SL2 10分鐘打喵
未刷小智蛙可以用黎刷

未刷小智蛙可以用黎刷

過左幾個月再出唔同哂

個陣都幾難打下

依家強陣幾步KO

未刷小智蛙可以用黎刷

過左幾個月再出唔同哂

個陣都幾難打下

依家強陣幾步KO

多謝大大回覆,但肥波升黎做咩?

未刷小智蛙可以用黎刷

過左幾個月再出唔同哂

個陣都幾難打下

依家強陣幾步KO

無用
SL2三連由40%升到45%
純粹唔想用哂黎打喵
梗硬黎講都有嘅 rock break++寵好少
可以呢兩日用黎打下熱帶龍囉
9VBA2S74
已打接近兩年,每日會上線
兩個位!

未刷小智蛙可以用黎刷

過左幾個月再出唔同哂

個陣都幾難打下

依家強陣幾步KO

無用
純粹唔想用哂黎打喵

明白😂😂😂reddit有人提議升志蛙嘅UP,我而家SL4,差60格,expected PSB 係1.125 per game,可以一試! 60秒,我會狂試5連angrychu!跌夠10粒當賺左!

未刷小智蛙可以用黎刷

過左幾個月再出唔同哂

個陣都幾難打下

依家強陣幾步KO

無用
純粹唔想用哂黎打喵

明白😂😂😂reddit有人提議升志蛙嘅UP,我而家SL4,差60格,expected PSB 係1.125 per game,可以一試! 60秒,我會狂試5連angrychu!跌夠10粒當賺左!

絕對要升爆小智蛙,好屈機

利申:上次升爆左
S2PJSKCP
清咗死魚 兩個位
T3YKFW46
求3個朋友
Full item走+5打tapu koko
好似3步定4步就ko
Full item走+5打tapu koko
好似3步定4步就ko

Full item 都幾步打唔死個catch rate 會好絕望
手殘撚表示岩岩剩1s過到Kyurem Stage 250

Timed Stage真係唔岩我玩,緊張到死,又唔係用Sony機無得出術

Timed Stage真係唔岩我玩,緊張到死,又唔係用Sony機無得出術

我FULL ITEM都係岩岩好過到, 250完了, 不上275了, BTW, SONY機買TIME點出術??

我FULL ITEM都係岩岩好過到, 250完了, 不上275了, BTW, SONY機買TIME點出術??

聽講$ony機好似有得開$tamina mode拖慢成部機既速度
btw我250 +10s ms attup 砌risk taker/LDE零秒過
但275轉策略唔用burst damage玩combo
全餐用火隊開住pyre打反而淨13秒
我自己都手殘pyre combo甩左3定4次但打起上黎都輕鬆過250
因為冇左5th support易combo好多其實
純粹覺得你地都上到250唔差在打埋275
真係冇想像中咁難 300就真係不了

聽講$ony機好似有得開$tamina mode拖慢成部機既速度
btw我250 +10s ms attup 砌risk taker/LDE零秒過
全餐走dd用火隊開住pyre打反而淨13秒
我自己都手殘pyre combo甩左3定4次但打起上黎都輕鬆過250

好貴喎,我仲要未打排名賽同Tapu Koko,又唔爭在個兩粒MSU,不了

好貴喎,我仲要未打排名賽同Tapu Koko,又唔爭在個兩粒MSU,不了

正是,msu太多了⋯不愁唔夠用
如果不想第300層,停在250算吧!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞