[A/I]Pokemon Shuffle [4] 唔係人玩嘅排名賽

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
200你地點過

我都想知198 199 200點過就穩
打左8次comeptition 無哂coins
如果聽日又排位都唔知點完成個天梯

我見好多人係呢三關都要爆鑽先過到

我連150都過唔到

198 算輕鬆
199 勉強過
200 我都用咗一粒鑽 斷combo

198 199 都已經全餐?
200你地點過

我都想知198 199 200點過就穩
打左8次comeptition 無哂coins
如果聽日又排位都唔知點完成個天梯

我見好多人係呢三關都要爆鑽先過到

我連150都過唔到

198 算輕鬆
199 勉強過
200 我都用咗一粒鑽 斷combo

198 199 都已經全餐?

全部都冇全餐
198 AP MS +10
199 AP MS DD +10 (全餐會穩陣d)
200 全餐走DD 我用M Diancie
排位排緊560 唔知會唔會入到T1
排位排緊560 唔知會唔會入到T1

點會入唔到 上次都dq左咁多人啦
新野

Deoxys (Attack Forme)
Pikachu (Kalos Cap)
Regirock (復刻)
Pikachu (Rayquaza Costume)
Cresselia (復刻)
Daily Pokemon

舊野

Latios天梯

2次4連冰九尾都開唔到freeze+ 嘔血
淨6步23%

淨6步23%

因為電系唔會冰凍

淨6步23%

因為電系唔會冰凍

原來係咁
Disruption係變冰同木箱, 有大針都唔難既

淨6步23%

因為電系唔會冰凍

原來係咁
Disruption係變冰同木箱, 有大針都唔難既

岩岩睇完你呢個Post就遇到
剩9步32%捉唔到,乖乖地奉上3500 Great Ball一個
Deoxys個starting西到
有機會開哂item但match唔到野
Deoxys個starting board西到
有機會開哂item但match唔到野
無留意到烈空pika係once a day ...
有無人諗住farm regirock lde

會farm 因為next week係mega galie排位

4個藍波先捉到

會farm 因為next week係mega galie排位

其實可能係聽日tim(?)
隔一日出所以reddit先唔知係咪有排位

4個藍波先捉到

無留意到 再打會有咩獎? RML/EXP L?

4個藍波先捉到

無留意到 再打會有咩獎? RML/EXP L?

跌RML
Safari 出Shiny 烈空座都唔出 隻pikachu

其實咁諗落應該真係要投資黏龍同z100% 咁多龍系排位

你講乜 冰鬼護關咩龍系事

i mean 為以後打算定
費事到時又趕黎升
外星人MSDDAP 剩7步
胡巴爆左2次rt 4000+

不過都用左個藍波

i mean 為以後打算定
費事到時又趕黎升

準備定啲糧作先、到時真係再有既先再升啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞