澳洲程序員開發NFT Bay網站:輕輕鬆鬆免費下載盜版NFT !

387 回覆
173 Like 14 Dislike
打電話問返原作者個id
窮就係衝動
有錢叫任性
你去過 jable 睇過AV未?
反而想知點樣由個pb key知道真實世界對應邊個人? 我點先知黃明志賣緊既歌俾咪黎自佢?
咁正版AV都仲有人買既
所以你覺得NFT有咩價值?
咁幾間大既nft platform同另一間合作呢
你可以試下,上opensea download幾張圖去宣傳下收廣告費大概睇下咩情況先,事實上完全影響唔到人地炒賣緊既過程,亦都冇人識你會走上去睇你個website
真心
覺得炒到無野好炒

nft跟本無價值

藝術品賣既係唯一
用作者
就算唔會俾人啦,有邊間公司會承認影印嘅會員卡?你估OK雪糕coupon?
我都覺得 NFT 係可以幫 creator 唔需要 3rd party 就搵到收入係好事黎
類似 BAT 幫 website 賣 AD, 唔需要靠 Facebook/Google

好似 Namewee 咁出 NFT, 大家要 support him 去買
無問題, 起碼大家都知自己買緊咩
如果 Namewee 聽日瓜左, 分分變絕版, 抄到上天

但同時大部人都根本唔知咩係 NTF
以為買緊版權, 以為自己買緊名畫
又唔知道將 D assets 放係 web2.0 點解係一個題
以為呢樣野同 decentralization 有任何關係

呢個正正係 NFT Bay 想表達既野
你買既只係個記錄
等其他人可以用呢個記錄去幫你證明係你擁有
但有時 D 野係好難證明既, 好似 copyright lawsuit 咁
口同鼻拗, 最後宜家 9成9 NFT 投機者都會變晒 NFT 長線投資者
同save as 有咩分別
當澳洲佬開WEBSITE 賺緊錢既時候
幣膠仲口UPUP : 假架邊有人買,冇認證邊有人買
你以為搵好耐
其實上opensea
買之前已經睇到晒nft每次既交易
唔洗特登去搵,一下就睇到出處係咪原作者
對住D MONKEY J呱
出現了
講緊nft啊 又講咩野gucci啊 依家d gucci每一件都印哂nft證明咩?現實同虛擬都分唔到就唔好沖出黎柒啦 你連兒登仔都不如啊
認真 反唔係問題,但可唔可以了解左樣野係咩 點運作 有哂理據先黎反?咩都唔識就係到盲反其實好柒 好哂大家時間
可以pin呢個post,啲口吻十足啲廢老,過幾年再鞭
Copy咗咪多咗個「Copy」囉,但你Show唔到個Wallet出黎都係用唔到個service
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞