澳洲程序員開發NFT Bay網站:輕輕鬆鬆免費下載盜版NFT !

387 回覆
173 Like 14 Dislike
股票市場最賺錢都冇可能係散戶
咁代表啲咩?炒股賺錢果班個個係傻仔?
唔知有咩學 你答唔答到我?
佢地板價值幾錢?
想知佢抄到啲咩返黎
股票公司有利潤資產支撐股票你NFT連條毛都無得D數據
多人買翻版唔等於翻版變正版,
搞清楚個邏輯未

人地講正版點解值錢,
你同人講好多人買翻版
NFT炒畫同買藝術品洗黑錢無分別
NFT唔應該咁應用
行game token條路好似正路啲
女人街啲翻版未必一樣
但NFT 可以係非作者拎上網既圖拎去認證,咁就變左正版,然後班人笑鳩其他人係翻版乜鳩冇TOKEN冇認證 但張圖係一樣的
因為有啲NFT傻鳩日撚日出來講uniqueness 認証抄來都無用
抄來賺到水魚錢就是有用
唔打算要拉到去炒賣賺錢既問題
呢樣野我自己賺到錢ok架喇
唔需要討論點解賺到
你就當班友係鳩炒啦
D人弱智既買張NFT圖要周圍係街SHOW比人睇個地址呢個係正版
我無呢個需求只要張NFT圖做WALLPAPER自私睇,咁對我黎講老番圖同NFT圖個價值係一樣
Exact7ly 所以NFT唔應該咁用
當遊戲幣反而仲有出路
人地個NFT值錢喺背後嘅utility
你話你買黎為左張JPEG
所以買翻版無分別

咁又冇講錯喎
等同啲女買老翻手袋話剩係貪佢個款
人地講A,
你就講B,
講完B,
你又講CDEFGHIJK

算啦
可能佢覺得啲所謂翻版賺到一百幾千已經好叻叻
但人地cryptopunk講緊最平都三百萬港紙
講緊有班傻鳩NFTer自己都呃撚埋。炒就炒啦,咁撚多嗲
有需求先有價值,連登仔讀下經濟學先喇
當你係淘寶買左個老翻LV袋物理上同正版LV袋一樣,佢個分別只係正版LV袋多張證明書比你,你仲覺唔覺得正版LV袋會有一般人買?
經濟學大師 我隻BAYC既utility你點樣做到一樣?定你又想講因為你冇需要個utility所以當冇
NFT 3090 DISPLAY卡同唔洗錢既老翻3090 DISPLAY卡性能一Q樣
連登仔你地會買邊張
如果NFT 3090 DISPLAY送NVDA每年定期送新卡嘅話我會買NFT 3090 DISPLAY
NFT用來炒,所以買炒得嗰張
咁你直接買NVDA就得
成班直接ignore左個現實
有utility既nft跟本冇可能有翻版做到佢地口中既一模一樣
然後直接講自己想講既野當係事實
屌 盲目起上黎真係好撚癲
我都係收皮自己繼續鳩炒賺算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞