澳洲程序員開發NFT Bay網站:輕輕鬆鬆免費下載盜版NFT !

387 回覆
173 Like 14 Dislike
有utility既NFT同賣會籍無咩分別
有沒NFT都一樣可以炒,真係關NFT 9事
會籍只係其中一個utility
算啦 講完有咩分別都當睇唔到
唔拗啦 你睇吓出面有冇咩會籍好炒囉
巴打唔洗晒口水同佢地講
我地等玩bayc x mayc好過
成班傻閪以後上淘寶買老翻啦
唔洗買返正版野架啦都一撚樣既
NFT 好似音樂,
可以老翻聽,可以正版聽,但音質都係一樣
用正版係合情合理,在於定價問題
定價可以定為1億都得,係唔係值咁多姐
名牌手袋本質SHOW 俾人睇,出於虛榮心
點解要有限量,點解愈多老翻出現,價錢就會跌?
純粹鳩炒姐,又洗黑錢開始,跟住有班炒家入去節課!旋轉音樂與睇吓幾時爆😆
由洗黑錢開始*
咁咪即係馬會會員卡唧,關藝術品乜撚事
個進化只係變成用blockchain記錄,唔係用馬會辦公室開個excel記錄
hacker唔可能格硬加到自己個名上blockchain ,但可能hack再入個excel唧
講起擁有權,原作者仲留咗一手,blockchain係記錄張jpg,放大都係起格
原作者仲有個ai檔未賣
NFT 100%拎嚟洗黑錢
又快又有個「投資」正當性,blockchain exchange 又Anonymous
根本係最理想嘅洗黑錢/ bribery 嘅工具
咁physical 藝術品就有藝術價值就唔會有人買賣洗黑錢?
講藝術價值你地又話0應用drop to zero,好啦有巴打講utility你地聽完又話係買會藉冇藝術價值

仲有人可以out到攞偷圖放上marketplace mint做nft賣 大佬你買nft前唔會最少DYOR睇下project team background 同roadmap?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞