澳洲程序員開發NFT Bay網站:輕輕鬆鬆免費下載盜版NFT !

387 回覆
173 Like 14 Dislike
人造石好多純度同晶體結構仲靚過天然石

但無張天然cert就係唔值錢
講到尾咪又係炒
炒個engraved cert number
用音樂比會好啲,好少人會話唔知正版cd、apple music 、Spotify做乜鳩,去深水埗甚至上網都大把老翻,使乜俾咁鬼貴
nft就好似正版cd咁,有版權證明

同埋有好多嘢唔係做假做得似就冇人想要真,所以你第三句唔太成立
當然我都同意而家nft係炒風多,但長遠發展唻講對創作行業係有用處
幫佢延伸,打機都係冇用,啲武器道具又拎唔到出來現實
咁就算用NFT都改變唔到有人繼續down老翻既事實
咁叻咁都俾你諗到
nft唔等於版權
係買左都無版權ga
其實有唔少NFT Art都係啲人偷人地artist啲圖上去賣
咪同你正版down AV一樣

但係有冇傻鳩拎D AV黎炒呢?
以太幣“Ethereum”以及“Solana”上鑄造的 NFT 圖像

NFT話係token 唔係coin,點一樣係coin做? 求解
好多blockchain新手
識少少以為自己好醒
又名畫又乜柒,係唔係真係fully hosted onchain都唔識分
宜家啱啱hit 你咪覺得好潮
遲啲呢D NTF projects開到好似 seven11咁
玩到爛晒,睇你仲up唔 up 得出「名畫」呢雨字
講事實姐
宜家既電影根本就就0應用
drop to zero就緊嘅啦
睇下玩到幾耐

講事實姐
宜家既運動聯賽根本就就0應用
睇下玩到幾耐

講事實姐
宜家既手機game根本就就0應用
睇下玩到幾耐
NFT唔係版權,係擁有權證明

即係黃明志有玻璃心版權,你買咗個nft係有佢limited issue嘅歌曲

YouTube播果d 並無件作品擁有權

咁係特登整隻要用nft嘅game咋喎
一直唔明啲icon有咩咁值錢
我偷圖拎黎做icon真係會俾人告咩
NFT既威力
笑撚死
咁你攞咩告人
假設我係香港攞左你首歌參賽/商演 唔比憑證費你 你都冇仇報
再推落去kindle買ebook都係唔值錢點解要俾錢買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞