澳洲程序員開發NFT Bay網站:輕輕鬆鬆免費下載盜版NFT !

387 回覆
173 Like 14 Dislike
咁其實我攞個copy
再扔返上去整過個新既nft比佢咁得唔得
pateron一樣大把人買相
monkey個d真係肉酸到
其實係得
其實個post講既野不嬲都可以做,上opensea對住張圖禁右鍵download就得 不過個澳洲工程師係將佢整合左,但其實down完係無意思,你證明唔到係真野係唔值錢,而nft系統就係比個證書 證明你 正如現實世界任何人都可以畫假既蒙羅麗莎拎去賣,但你無鑒證師鑒證過,無上一手賣家證明你張畫既出處,咁你張野都係無價值同埋所有野既價值都係人定既,叫完價有人買 咁果樣野就值果個錢兒登仔個個Fg 50K 智商200 無理由咁簡單既道理都唔識
你用房產證明比喻似係你懶醒多啲
得 不過冇人同你買
因為值錢在個出處係原作者
人地隨時睇到你個新nft之前既交易過程
第一手出處唔係原作者已經冇人同你買
拉你做乜柒啊 你無nft 金鑰證明你係真野,你咪慢慢拎張圖去用囉反正你都賣唔到錢 仲好添 有人幫我張圖宣傳 同埋都話可以查 你以為偷完張圖就好輕易咁拎去賣錢?你當人on9定當自己on9 人地作者出過既每張畫都會列哂係個網到一野睇到哂,夠料既咪偷哂個作者7000張圖,偷埋個名,認證埋個藍take去呃人囉 建議兒登仔行出自己個世界,睇下出面個世界係點運作再反
只係用番佢地既邏輯 求其講個比喻姐 可能比喻得唔係咁好
我有需要證明D咩?
我都已經用到, 個證明對我黎講有咩用?

你話我唔可以拎去賣? 我駛乜拎去賣? upload上去自製website收廣告費唔係仲抵玩?
你咁樣同影印會員卡冇分別
有分別

影印會員卡比人周到要比人拉

copy nft D野比人周到會點?
咪講左其實賣假野係好易 成本好低禁個制就得,但一睇就知係假野都仲有人同佢買,我諗應該真係得兒登仔
如果同一件藝術品
比人整左好多獲新nft
咁個買家咪隨時要搵好耐
咁先知邊個先係原作者??

其實呢啲問題諗左好耐 新手真係唔係好明
因為流出唔到姐
如果流出到,就會好似AV咁
大把人睇老翻
想問你可以upload咩野上去收邊個既賣告費?小弟想學吓可唔可以講詳盡啲發達大計黎
有流出
但都照有人課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞