澳洲程序員開發NFT Bay網站:輕輕鬆鬆免費下載盜版NFT !

387 回覆
173 Like 14 Dislike
NFT Product唔係剩係講幅畫哩啲表面嘢喎
擺明洗緊黑錢啦,不過算啦,美國政府根本唔理
咁有咩深層次既野呢?

幫你答埋
你: 到時自然會有人諗到
咁人地淨係要幅畫咋嘛
買左一張

我開始feel到我有透視能力,已經睇透世界

準備緊辭職
Garyvee 講過現有98%nft 會drop to zero
現時gamefi既nft就真係有用既application 會係元宇宙基礎 呢D就值得玩下 icon個D就真係純炒作
事實上買緊既係nft落左自己wallet變成一種認證,你諗落可能覺得好on9
如果你去諗真實價值就真係唔岩投資依d野
依個年代可以炒賣已經係價值既一種
d價推到咁高其中一樣係d人信將來有得炒
同Tesla,rivian比人不理性咁炒差唔多道理
就係NFT賣畫就個個都以為得幅畫,如果王志明話可以幫玻璃心NFT擁有者寫首歌,哩個咪佢其中一個價值囉
唔可以話無依個可能性,但細過零同好難實行到,相信好多人最開始見到nft果陣都會覺得好on9 我求其畫張火柴人放上去賣都得啦但其實當你放左上去果陣 就會發現點解無人睇我個page?無人買? 之後你就諗不如直接偷人地既作品去賣啦,你偷到人地既作品 但你偷唔到佢既Community,一件nft紅得起多人買,除開炒賣同藝術角度唔講,其實宣傳都好重要,分分鐘個畫家本身就係一個好出名既人,reddit twitter幾千萬follow,同埋opensea之類既eft網有個排行榜,list哂成交量頭1000既作家出黎,好易就搵到 咁你覺得一個新ac咩都無 講既野有可信性啊定係前者? 除非你搵到100萬個on9係咁既情況下都支持你 但如果係咁你去選美國總統都得啦 仲買咩eft
大把人可以畫到一模一樣啦 建議睇下蒙羅麗莎失竊案
咁NFT is nothing
第日王志明話我join左另一隻 token 叫 TFN , 你課埋TFN 我幫你寫首歌作埋曲又得
如果佢之前應承咗,的確咁做係會drop to zero,個人亦會失信,但咁樣同我provide service to nft holder有咩關係?
王志明係邊位 黃明志?
Oh sorry係黃明志
唔係話nft冇價值,但係你呢個例子好似唔係咁好

你呢個例子將nft換成任何一樣野都成立個喎
Ching google 到會比邊個告未
算啦,何必同佢嘈,分分鐘佢自己心入邊清楚過你

只係佢需要刷存在感姐
唔會有人答到你, 因為唔會告得到
你撚有張畫擁有權
其實有人會走去下載NFT已經證明左NFT有佢嘅價值, 去扮自己擁有嗰個NFT嘅所有權, 佢冇價值邊會有人理
幅畫有筆印,墨跡同紙顏料成份等等既野去trace
你copy到足晒咪得囉
笑撚死,估計樓上班友全部未買過NFT
乜撚野買張收據都UP得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞