澳洲程序員開發NFT Bay網站:輕輕鬆鬆免費下載盜版NFT !

387 回覆
173 Like 14 Dislike
女人街啲翻版都一樣一睇就知,都一樣大把人買
女人街啲翻版都一樣一睇就知,都一樣大把人買
咁咪同現實商品一樣 冇咩問題
只係比現實商品既翻版更差
佢拎到張圖拎唔到個實際價值 (utility + 炒賣)
utility點解唔翻版得。睇到我一舊舊。
... ... 不如你拉上少少睇吓我講BAYC既nft token有咩utility先
你連nft係咩都未知 但就一直challenge
搞到我都覺得自己好on9好似要同啲公公婆婆講解智能電話有咩用咁
想知有咩utility咁特別係呢個世界無可能copy到
嗰啲咩做會員,成個會員制抄埋佢咪得。
cryptophunks 咪一樣炒得起
會唔會係你太睇少祖國同胞抄襲的能力
你抄到個service嘅質素,甚至整得俾原本果個好,你都可以整屬於自己嘅nft membership架,個價一定俾出面炒到飛天
原來教公公婆婆用智能電話真係唔容易
當然已經有人想copy佢地既方程式去做啦 但唔work咋嘛
BTC夠係open source你都可以copy到架
你抄出黎睇吓有冇人show你?
而且BAYC為例已經搵左大錢
佢而家比到既utility已經唔係一啲細budget affrod得到
如果有咁大budget直接自己搞隻全新同佢競爭得啦 洗鬼抄佢咩
無錯。炒就炒啦,乜鳩utility唔可以老翻。笑死朕。
你望下你祖國同胞有幾大財力有幾多嘢係抄返嚟先。。
祖國抄到AE黑卡提供嘅service未?
佢抄個做法 做個全新既
就唔叫翻版
佢有財力緊係可以嘗試咁做
只不過已經好多project嘗試抄然後做左炮灰
但你講緊女人街老翻點抄?
係咪係旺角開間會所比owner用?
就算係都唔係BAYC果間
cryptophunks 算唔算只係抄個做法,做咗個全新嘅
祖國興玩支那寶,唔玩信用卡
cryptopunks係早過BAYC好多而且價值仲貴過BAYC
不如你study吓先黎challenge啦
同公公婆婆講解智能電話真係好難架
見到部份連登仔:
點解我要咁貴買正版?
翻版都一模一樣
cryptophunks, not cryptopunks
後生仔,使唔使公公婆婆教你google
so?唔整nft就冇盜版?
nft唔係就係用嚟區分正版同盜版咩,唔理你點抄都好,永遠取代唔到正版
反唔緊要,都要反啱個point吖,無腦嘲笑只係顯得自己幾無知
事實係好多人願意買翻版。人性使然。
sorry 呢啲垃圾真係唔識
你想講佢抄cryptopunks抄得好成功?
佢而家地板價幾多?
我連搵都搵佢唔到
NFT最賺錢係開網站做比人上架抽水個個,唔係你班買NFT用黎炒既傻仔
唔識可以學。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞