香港Disney+綜合討論區(3) 廣東話配音無得彈

1001 回覆
30 Like 10 Dislike
新手想問下手機無chromecast button可以點搞? Netflix youtube都有
唔想下下電視search
d 字幕都唔係好對嘅
我睇frozen 時唱歌個字幕唔係出歌詞
怪獸開工d 人名完全錯哂
睇玩轉腦朋友直頭有delay
ps4 pro 睇倒disney+ 4K未?
個螢幕用黎睇NETFLIX識4K架
屋企人用HKBN plan share account俾我
自己屋企用網上行 都係話地區未提供
有冇人都係咁
IPHONE?
android無個chromecast button
iphone就有投影個icon但得自己部iphone揀

youtube同netflix都可以chromecast到
試過登出所有device再登入都係唔得
LG?
Samsung UA43MU6300
IPHONE試下去設定APP個到有無開本地網絡?
咁SAMSUNG APP 有無DISNEY+下載
有down到 已經喺電視登入埋 睇到
不過用遙控search好麻煩 所以想電話cast去電視
咁試下DEL左電視個DISNEY+?
有試過重裝都係唔得 搵埋客服都無用
已經半放棄 打算電話整條片單 電視㩒返出黎算
唔重裝
岩岩買左chromecast tv駁電腦mon ,出到4k了,但唔識點樣係soundbar到出聲
要另外買個聲音分離頭
ok聽日即買 ,另外我電話都會用埋soundbar出聲,咁我應該要買幾in 幾out ,依家soundbar係用JBL9.1 有1in 1out
聽日去問埋啦
手機用airplay /chromecast 出聲
請問如果兩個人用同一個user睇會彈走嗎?
利申:無超過4人同時睇
肯比返阿森一族啲集數我地未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞