香港Disney+綜合討論區(3) 廣東話配音無得彈

1001 回覆
30 Like 10 Dislike
有冇巴打知道家長監護權限最低只有tv-14可以點搞
Panasonic 冇eARC
唔會有
Disney 一定要有earc先出到?
因為我Netflix 出到唒Dv DA
我果部係,駁soundbar出唔到DA,
但係用 tv睇就出齊 DV, DA..
有冇比較過用app 同 Apple TV 5.1 同atoms 個音效分別大唔大
Nowe盒子裝Disney plus無聲
想問有冇方法
Thanks
walking dead一直冇機會睇
可能我屋企條soundbar唔係咩好嘢,
分別一定有,但唔算好大。
咁唔好睇好d
換左個4K營幕,
插GOOGLE CHROMECAST開NETFLIX APP, DISNEY PLUS APP,
揀戲MENU, 都各自見倒有D片係"HD", 有D片係"4K", 咁者係我硬件係SUPPORT 4K啦,
咁好勒, 真係睇緊個時又點分係咪4K緊?

試左少少開頭 可能眼朦分唔倒
重新join返香港啦
串流平台用Atmos @DD+ , ARC 已經出到。
咁即係p記電視個Disney + app唔支援多
等我上網再爬下文 thx bro
點樣做?
同聲音一樣其實視覺唔敏銳係唔會太覺
由其唔拼埋一齊 普通人根本睇唔出
係details細節位清晰左咁解
SHD HD呢d咁大分別先會好覺眼
香港ip開個新acc 比錢
睇頭兩季 當睇完就算
Hamilton已上
唔係卦 又要再俾過錢
想問Roku喺香港係咪裝唔到
買左streaming stick但搵唔到Disney+
出到啵
佢係咪想你買apple tv呀
now android box冇聲都係冇得搞
遲啲會唔會放返Marvel One-Shots上去?話晒都叫做mcu一部分
尤其是All Hail the King同im3同尚氣有關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞