香港Disney+綜合討論區(3) 廣東話配音無得彈

1001 回覆
30 Like 10 Dislike
有冇人電視睇勁細聲
要較到個音量勁大先夠
係user info度有
Chromecast
Fire tv stick
同chromecast with google TV差不多。不過要用Amazon App Store download app。不過佢default 有Disney plus, 如果想裝VIUTV app 就有啲煩
得喎
我媽咪話佢用手機睇 得背景音樂無人聲
係唔係已知既bug黎 定唔知係唔係我啊媽耳機有問題
你指係畫中畫? 有喎仲要好順
依係喎 原來Pause左唔得
natgeo可摸耳比返wicked tuna我.... 追咗好多季
唔及新加坡區多野睇
Android TV 個 app 係咪 lag lag 地
我都想問

我睇完轉返去viutv 勁大聲

平時開10幾,睇disney+ 要開到差唔多40
我嗰部幾年前sony 好lag
搞到依家有d 想買個chromecast google tv
加菲貓真係廣東話配音特別好笑
字幕都無咁過癮
我用緊 9500G 覺得 lag, 係唔個 app 問題定電視問題,如果係因為電視太舊就想買部 Apple TV 玩下
有無人夾4人plan -1
https://t.me/heyjudedont
iphone播片係冇hdr 10,同埋冇4k?
用緊13pro max
部sony電視應該算舊嘅smart tv
內置(?)youtube & Netflix
因為係遙控度有制直接㩒
試過用web browser搵apk
㩒完下載冇反應
再試放apk落usb度裝但見唔到apk檔
淨係睇到photo/video嘅檔
呢隻電視係咪應該裝唔到個app直接㩒黎睇
神盾局得3季既
唔怪之得sony 電視咁多問題

Samsung LG 都有寫明 係sony 冇
自己睇既話唔洗落pin啦
Sony 係android TV, lg 同Samsung 係自家os 海訊唔知
我部舊少少4k android tv 行 apps ok 但啲片冇4k 揀
部x950g 都係2019 年產品。唔知係Sony 定Disney 問題。Netflix 個app 確係少d 問題
係咪得迪士尼卡通同Marvel同星球大戰呢啲自家制作既片睇
如果我鍾意日本動畫同日劇同韓劇係咪都係Netflix 多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞