香港Disney+綜合討論區(3) 廣東話配音無得彈

1001 回覆
30 Like 10 Dislike
你將個視窗較全螢幕 跟住再撳右下角個全螢幕 就變番正常
有冇方法可以喺Samsung電視睇
又話2016後既電視睇到
我呢部17年買
即係你當時買咗舊款

Apple TV/ chromecast

開左VPN
點解咁快的?現在全部都要30號
加菲貓1有配音 2無中文配音既
好齊連3D卡通片都有
不過佢好似仲未上架2000年代果套2D星戰卡通 (唔影響你睇)
我問過佢啲職員, 佢話會慢慢上架

可以睇前傳先雖然個節奏拖得慢
Captain Marvel 都無得睇學咩人叫Marvel

自膠 原來媽媽鎖左我 唔比我睇
我都係
最後改用apple tv睇
因為佢個啲貨係香港倉出貨,其實都30號已經好快,等多陣有工廠直送去屋企嘅貨唔好?
悶到傻 唔好睇

Marvel復仇者聯盟1有粵語既
都好齊,睇哂電影版1-6先啦,有興趣先再睇動畫
啲人話睇456先再睇返123
跟時間線係123 先既, 但我怕你睇到訓著
有網民申訴在網上同陌生人「夾」Disney+ 帳戶,付錢一天後卻被人剔除,無法再次登入使用。有網民指同陌生人夾帳戶存在風險。

Disney+ 串流平台近日開始服務,用戶可點播 Disney, Marvel, Star Wars 等迪士尼旗下製作組的自家製電影、影片。該服務月費為 $73,用戶亦可繳費 $738 享用一年服務。服務最多可登記 7 名使用者,並允許同時 4 個裝置同時上網觀看節目。不少網民會同人「夾份」共享一個帳戶。不過有網民就同陌生人「夾」帳戶時遇到問題,在付錢一天後,發現自己被人剔除,其他所有使用者都被鎖定,導致該網民不能使用服務。網民指夾份帳戶後只玩了 1 日就被踢,原因可能是「貪平要1個月」。

https://unwire.hk/2021/11/23/disneyshare/hottopic/spotlight/

要同陌生人夾個班自己睇路
Captain 2 都有廣東話聽
好悶?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞