香港Disney+綜合討論區(3) 廣東話配音無得彈

1001 回覆
30 Like 10 Dislike
駁tv
4k dolby vision atmos全餐出到
勁鍾意呢套
我擔心佢出年出埋魔戒都仲係用緊個咁廢UI
一開就想閂機
到時冇收視應該會破產
fire tv stick 有4K添
Sony TV 係咪冇4K HDR?
反而好似iPhone Airplay 上去就有?
最舊嗰3套
https://hktvapp.com/firetv.html
佢呢度有好好既教學 想買ching 可以研究下先
加菲貓係咪冇電視版,得電影版
Search 過唔見有
Panasonic GX800 / Chromecast with Google TV / Xbox Series X
全部4K+雙D點燈
D人真係 幾十蚊成日計住計住有咩睇 你荒佢唔會加咩 咁大ip都無野岩既話 根本佢連netflix都唔會sub
超弱智 好似全線android 9 Sony tv都冇
岩呀巴打頭先一路食飯一路睇緊what if 有個同事係咁哄埋黎裝 又係度話咩夾20蚊俾我叫我share一個俾佢 屌佢老味想一掌就車落佢個頭度
我屋企部GX800,用內置電視app,
出到4K,但出唔到DV同Atmos。

但用 tv,就出晒DV、Atmos。
俾成舊水睇一套戲就肯 反而呢啲就咁度縮
不能理解
有無人覺得national geo 太少野睇定話隱藏左
睇完頭6集當完左
我得audio description 有聲
其他都無
可以分享audio setting?
同平時睇波咁,乜都冇set過野
Sony 出唔到4K苦主

我諗住買個 Chromecast 玩住先
android tv 咪已經包左sony 囉
有冇巴打想夾 啱啱開咗AC 仲有一個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞