香港Disney+綜合討論區(3) 廣東話配音無得彈

1001 回覆
30 Like 10 Dislike
講漏咗舊版本先有Dolby Vision..搞嘜春啊Disney??
龍珠布洛尼出返來了
呢個咪最新版本冇4k個個囉 玩野呀?
D片開到最大聲都係勁細聲
有無方法搞搞佢?
PC版
冇錯,因為要cut集數

例如16季12集,有Star嘅地方得香港缺
垃圾
有4k 都偷笑用住先啦,慢慢等罪大/disney 更新
有4k 都偷笑用住先啦,慢慢等罪大/disney 更新
想問下有無話最多幾多部機登入(純粹登入)
因為我自己一個都有4個地方要登入(tv, iphone, Mac, ps4)
Disney+支援4部裝置同時串流觀賞,可綁定10個裝置;每個帳戶可設置7個使用者。
感激大佬
想問下Mac safari播唔到係咩事?
平時已經播唔到viutv,連disney都睇唔到好撚on9
ps.已經開左allow all auto play,清哂cookie同history,冇任何adblock

Chromecast with tv係咪出到4k?
星球大戰動畫好似好值得睇
利申:真人版電影淨係睇過頭6集
睇忘形水用香港字幕會亂碼,其他戲有冇相同情況?
以前睇國家地理有配音
想問下點知自己登入咗幾多裝置?
電腦網頁版登入完係咪又計咗一個?

Audio Description
俾視障人士聽返畫面做緊咩

Closed Caption
俾聽障人士睇返對話內容
A80J 無啦啦無咗 4K。個 App 明明無 update 過。

尋晚睇已經開始lag,出藍色圈。今日開直頭「發生了問題,請再試一次」

第一個週末太多人睇唔夠 server capacity?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞