香港Disney+綜合討論區(3) 廣東話配音無得彈

1001 回覆
30 Like 10 Dislike
唔好睇唔緊要
想知點解冇左第2集
netflix hbo又唔見有
夠竟咩事。。
其實Disney+可唔可以好似Netflix咁有個即將出既重點節目俾人bookmark先
而家只係靠睇Facebook先知佢之後有咩想睇,但之後都未必記得
跟本就亂出
我冇dolby atmos,但佢dolby atmos著燈
Hawkeye出未
好似今晚8點

啱啱出左
點解我睇capital marvel ,明明係imax rnhanced,睇睇下中間兩條黑邊變番粗
有無電腦4k教學
你果個地區有disneyplus就得 , 不過會冇左廣東話配音
未試過用vpn 可能都得
睇過好多文,電腦app/手機app/ps5呢d 好似係出唔到4k,而家要用apple tv/chromecast with Google TV/電視先會出到,而我用緊LG 27GP950-B電腦螢幕再配個chromecast with google tv 先可以(好似話要個電腦螢幕支援hdcp 2.2)
唔該晒,最緊要睇到,唔洗再join
認真有無人夾 -1巴絲
http://t.me/whatsupdog12
想問係咪無Deadpool ?
定又係地區限定
仲以為一定要電視個啲先得
咁如果想係soundbar出聲係咪得藍芽,依家個mon係妓奸FV43U
個mon有聲輸出的話,個soundbar有經mon出聲佢就會輸出到,當然你都可以用google tv藍芽再連個soundbar
唔該唒巴打,等我聽日去買google tv先
個mon應該岩岩好夠頭插
dp頭》電腦
hdmi 1 soundbar
hmdi2 google tv
ps5到時先算
有無人今日試PS4有無出返齊4K?
小查與寇弟的頂級生活係咪唔齊?
我wiki見有3季酒店disney+ 得1季?
唔好買錯!記住係有遙控可獨立用既第4代
https://youtu.be/WYP7kbxLGmc
用ipad pro 12.9 2021,係咪冇hdr?唔見有hdr標誌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞