香港Disney+綜合討論區(3) 廣東話配音無得彈

1001 回覆
30 Like 10 Dislike
仆街 更新完15.1 Disney plus 都睇唔到
巴打有冇forum 條link 可以share?
係味冇Hulu d 劇, 冇the great?
呢幾日睇咗
魔龍王國
無敵破壞王2
魔法奇緣(重睇)

三套都好好睇
由其魔龍王國
我係search 度打 Cantonese audio已經有出
個畫面 寫「發生了問題。請再試一次.」
但又冇error code 可以點解決
用緊X9000H 原本出到4K DV &Atmos.
電視自己更新左新系統就出唔到,只係得HD &5.1
有無人知點樣出雙語字幕?
好似更新咗?
NG多咗片,又有D片轉咗封面圖咁
FireTV 4k睇唔睇到HDR 4k?
用緊21:9 MON
想問有D戲明明21:9 但佢full screen 係有黑邊 有冇解決方法
個字幕位好鬼上,睇唔慣

最緊要係屌你明明較咗繁體字,佢仲係俾賤體我

試咗,好過之前,9500G 出到 4K, Atmos, 不過冇咗個 DV, 咁似係關 app 事唔關罪大事
點樣係電視裝apk? sony
thanks
無咗iMax ?
download 個 apk 抄落手指, 是旦係 play store d/l 個 file manager read 到手指入面 d 野 install 個 apk 就 ok
唔知關唔關事, 好似有人今日都冇咗 IMAX
用apple tv睇每一集都要揀番有宇幕
有啲戲揀左字幕都冇字幕
屋企無電腦好耐了
error code 39 睇唔倒做乜能呀
我都得喇, 9500H

要用舊version 先睇到4K, 弱智sony/ disney
裝咗舊apk
但Sony 要我update 個app 先可以用,點搞?
但都係冇 DV, 屌
報告:Sony A8F
舊版disney+有4K+Atmos+5.1
新版disney+無4K+Atmos
結論:要裝返舊版頂住檔先。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞