香港Disney+綜合討論區(3) 廣東話配音無得彈

1001 回覆
30 Like 10 Dislike
暫時大家見到有咩有粵配?
想問下,係咪最新嘅戲一落畫就會放係Disney+?永恆族會唔會好快就會有?
用渣打visa Subscribe 唔到,話付款方式與國家地區不符,有冇人遇到?
好似係上影後45日
永恆族應該12月有
我用緊三星電視q80r唔得
好似係因為disney+個atmos唔係壓縮dd+
所以arc出唔到atmos,要earc先得
我琴晚試xbox直插jbl 9.1出到atmos
啱啱訂左fire stick 4k,反正電視個app唔好用,無得自己拉個進度bar
有無人係android手機load勁耐都睇唔到?
主頁卡入去卡,連download咗想睇都load唔到黑mon
數據或者wifi都唔得
得左
Pixar為主
想問下有冇人pc browser 入login 畫面load 唔到得黑畫面?
公司電腦用哂chrome edge firefox 都唔得,但又唔似公司it block, 因為it block 會出401 定503 咁上下嘅error
Same thought 幾時先會update
十個裝置係咪中途轉裝置係咪登出就得?
Airplay 應該有?
Reset 埋now e都係無聲
我都係chromecast wgtv 但只得HD 但netflix 出到4K點解會咁。。。
屌咁弱智
我xbox得但唔想用xbox睇
琴日一開apps果時見過, 今日搵極都搵唔到
用HSBC red card 俾年費回到4%,平咗29蛟
PC點先出到4k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞