電腦椅有冇推介(12)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
冇留意開 唔該巴打
7折cls 入多咗張
我今日都入左張embody,但要2月先送
換乜鬼丫 屌左先算 直接雙修

如果唔係屋企冇位 我仲想買埋high back cosm

Embody 個腰位冇aeron 咁好
但aeron 坐得耐 膊頭會feel 到好空
Embody
如果你身高高過185cm 建議 Aeron C size

High back cosm 係一張hea 坐又舒服既櫈 睇片一流 做野打機就….. 都係轉返Aeron/ Embody

Btw 趁今晚12點前七折屌左張 balance embody 先
連埋red 卡4% 真係平得幾和味
唔想等咪屌張紫色囉 幾靚 係冇balace 布咁好磨
用到咁上下到時俾錢換布

Btw 今次我都屌左隻ollin arm

買了 Aeron Chair C Size ,7 折後 $10,245 ,真係好抵,唯一係貨期太耐
建議你星期一打上去posh 叫佢轉miu 都唔差在等多2個月
轉MIU ,係指 made in usa ?我訂貨時已經叫咗佢指定要美國貨,等 4-5 個月。

無所謂,本身我都有張 Aeron Chair 座緊,慢慢等
香港hm D cs都真係幾廢
巴打知唔知embody係咪miu,定而家都會有mic?
Embody一定係MIU,只係睇下有冇現貨,有就好快送,冇就要等好耐

Aeron如果現貨就一定係MIC
Mirra 2買Triflex定butterfly好
我自己會較到最出
不過每個人體型都唔同
最緊要搵到自己覺得最舒服個位
公司d zody 成日爆頭枕手枕
Steelcase series1係屋企開心使用中
想問下邊到買有7折?
見到淘x都有HM賣,價錢連埋運費好似都平過香港買,其實有無伏?!
embody
放一張Irocks T07 $1900 自取或者代call Van
頭枕下面個衣架個螺絲滑牙
Tg: https://t.me/K3L21
早兩日係清風見到有張寫住aeron chair 既野 兩千幾 其實實際係咩牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞