電腦椅有冇推介(12)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
請問邊度有得試坐 ergohuman?
除咗 ifco 之外
其實我依家張cheap凳都冇扶手 只不過我長期坐到最前 可以成個前臂擺喺枱 sit back relax就放大脾
所以冇扶手都ok
想問下有邊款凳嘅扶手係有可以向後收起之類嘅功能
因為我好多時坐到好入 肚貼枱咁 唔想個扶手阻住前臂郁動範圍
睇過#1好多都淨係得水平旋轉 可以向後移嘅又可能唔夠後
講漏左 要有埋頭枕
同埋諗諗下直頭冇扶手都得 不過唔想專登買有扶手嘅返黎但唔裝扶手咁戇居
humanscale張freedom可以將扶手降到超低
不過佢個頭枕設計同一般唔同,唔係個個鍾意

唔該巴打
咁多位巴打第一次嚟硬件台

嚟緊派消費劵想買Bauhutte張梳發櫈
想問下香港係咪淨係喺esportsomg可以買

定係有其他地方可以買?
sayl座位會唔會好熱
有無巴打去過Haworth showroom?
https://www.pricerite.com.hk/hk/zh/otis-ss-z-k5-blu-人體工學扶手轉椅640w-x-620d-x-2071hmm-藍色配灰色-962544.html
有冇人用過呢隻 覺得點樣
因為土地問題最多放得落60cm左右深嘅櫈
今日去咗IFCO 試,其實ioo 同ergohuman都好舒服,officelink兩張都係2888 ,點揀好
今日去咗清風街,Aeron得返張C Size
清風街見到有張台灣嘢好似$2千幾,話係仿herman miller嘅,座位係網嘅,好似話得5張

有冇ching知係咩牌子嚟?想上網睇下資料先,同埋知唔知好唔好坐?

officelink賣個張ergohuman係普通版黎 同你試坐個張可能有少少分別?
我今日試都係標準版,雖然ifco 就話ioo $4300,ergohuman就$3500,但係officelink就兩張都$2888
照價錢睇係咪ioo 抵玩啲
清風街有冇保養
買左張zody 三個月個後背就爛左
d 皮焗唔焗其實? 想搵張人體工學椅
成日坐到條頸同博頭痛應該圓咩
定因為我坐姿唔啱
ikea 有冇d係唔錯,定張張都辣殺黎
同埋officelink 張ioo 係用KMD網,雖然佢話一樣都係美國網,但係試坐過係軟身過matrex dd,會唔會冇咁耐用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞