電腦椅有冇推介(12)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
公司坐aeron, 覺得個seat 嘅邊位好硬
我有時會縮起一隻腳坐會俾個邊位ung住
結果自己加咗張坐墊落去
係,真係坐到唔舒服
我而家都係加張坐墊坐,但唔應該係咁
其實係未唔啱size?
買過好滿意,記得試吓先
好無坐 諗住買
屌佢等極都冇遲成2年香港先有
唔係,佢個design 係咁,seat位嘅框係硬嘅
T05 同 T07 邊度有得試新界的話
有冇人試過用車尾箱嗰啲網嚟做ikea 個網嚟放線

Aeron 有分 size ABC
唔同高度 重量既人係坐唔同size
聽你情況似係唔岩size同坐姿問題
坐aeron本身係唔鼓勵你縮起一隻腳坐
我張leap 2都係
一樣情況 一樣都係RIOLI-M
RIOLI-M真係好屎
<$2500 筆直 睇中咗starone-m
第一次買呢啲電腦櫈想問下呢款襟唔襟坐
平時打機用多坐3個鐘以上
https://www.jebfurniturestorehk.com/products/different-world-chair

有冇人有Different World?我自己六呎二190磅,長期WFH朝9晚9,試坐時覺得個腰位托住幾舒服,但依張凳長期坐又好唔好呢?

見佢8折好似幾抵
Aeron新版同舊版全落去係咪一樣 ?
https://www.youtube.com/watch?v=XeHughLsLAw
remaster design好少少 料cheap啲 輕啲
長時間坐個人覺得有head rest會好啲,但都係睇個人習慣
而家仲有無得去posh試?

有冇ching買左呢張 平平地
Benz個張好唔好坐 有沒巴打買左
條gas spring有啲散(會左右fing)
有冇巴打試過自己換?
買左張電腦椅,坐左幾個星期,坐個個位就凹曬個pat pat形入去係咪正常
之前系Lamex 有賣 佢地系太古有showroom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞