電腦椅有冇推介(12)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
我想買Ergohuman Enjoy,過年前上過去Ifco試坐,應該會買佢

https://ebuychair.com/product/enjoy-ergonomic-chair/
但我上ebuychair睇,佢地賣嗰張Enjoy,多左塊拓背板

網面用料就冇話係用美國網,只係話用進口網布

https://www.ifco.com.hk/index.php?route=product/product&path=77_110&product_id=347
Ifco嗰張就冇左塊背拓板

但就標明係用美國網布

ebuychair 3年保,貴兩舊,有塊背拓,應該會再好坐D,但唔知邊度既網布料
ifco 5年保,問過頭3年工包料,之後兩年就只包人工。平兩舊,冇背拓,但用美國布網料

咁應該買邊張好?
你要問清楚ifco 保養包乜
我坐一年都冇壞左個扶手 然後要我比錢買返 同埋要自己整
Ifco 幾伏下
你響Ifco買左邊張?
個扶手點壞法?
係咪有師傅上門睇?

Sell屎同我講話頭三年人工(上門)包料
當然呢D野聽左就算

香港好多代理都只係賣野
你叫佢整不如果過新
RIOLI-M
扶手個皮爆左 send 左相去佢FB問 但係佢叫我打電話去IFCO問 之後話要比錢
冇師傅上門睇的
喺清風街訂咗張humanscale,希望二手翻新功夫ok
你隻扶手係咪超過一年用爛?
可能扶手D膠料係當埋網布。得一年保

https://www.ifco.com.hk/index.php?route=information/information&information_id=18
保養年期

IFCO 之產品(人體工學椅、辨公椅、升降桌、兒童傢俱等產品)保養年期如下,保養期長度以單據上的年期為準,
詳情可向客戶服務部查詢。
i. 保養期5年貨品 – 第1-3年包工包料 – 第4-5年包工不包料
ii. 保養期3年貨品 – 第1-2年包工包料 – 第3年包工不包料
iii. 保養期1年貨品 – 1年內包工包料
iv. 所有網布及滑輪保養期為一年
Enjoy定ergohuman plus好坐d
有冇巴打坐過ergohuman
推唔推介
Ergohuman Plus當然好坐啦
個腰位挺好多,而且單一枝杆可以控制晒所有功能
但筆直所限,只可以買平佢一半既Enjoy
Enjoy舒唔舒服
Enjoy都好舒服呀
網面又夠挺,而且個腰位都好fit
要留意個坐位冇得較前後,不過都好fit我對腳
最好親身去試坐感受下
Okok

有張少殘可以賣幾錢
Aeron 依家成1萬4
殘唔係問題
比較想知換布要幾多錢
尼D咁貼身既野 真係唔會買二手
都唔知上手.....
放過幾多次屁....
西水姨媽....
除褲打JJ....
aeron網面就話二手姐,embody二手真係接受唔到
其實點解leap 二手平過aeron二手咁多
一手買番黎個價唔係差好遠
leap 賣8-9k aeron好似要14k+ 都差幾多下wor
想問二手contessa seconda 公價幾錢架?
張實惠牛肺坐左年幾就壞氣壓棒
諗緊整唔整好,但又想呢個價位買張有腰托既
因為有時條腰會唔舒服
坐緊ergohuman 最近個後仰mechanism壞咗 最後嗰一段卡唔住 會彈返上尾二嗰格 諗住褪俾屋企人買過張 有啲心郁aeron但奈何真係太貴 5k筆直maximum有咩好推薦想搵返單背式 雙背坐落太「哽」
坐緊ergohuman 隻貓日日彈琴咁 2年幾嚟都無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞