電腦椅有冇推介(12)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
落去坐下就有自己意見
有無人知embody 布網 有無得俾錢換?如果有幾多錢?
(清風2手) Herman Miller Aeron
- Herman Miller Sayl
未去過間野, carousell 有冇人試過?
應該一兩千內
最貴係個椅背連布 好似要兩三千
布網應該冇咁貴
今日旋轉拍買咗張 zody, 真係好好坐,早知早啲買
要撞入去睇有冇貨,佢carousell唔update嘅
今日有張v2喺出面英皇道,賣緊2300
電腦椅睇完對T05有興趣, 但想T05同PLUS其實係唔係無咩大分別?
咁多位巴打我想問下, 我買咗張ergohuman elite, 我坐咗兩日一直都有個問題出現, 就係張椅有時會震一震, chock一chock咁,想問係個員工裝嘅問題定係張椅品質問題?
輕輕後挨嘅時候?
假到
唔係,點坐都會咁,搞到我做嘢嗰陣集中唔到
我9月係清風買左zody 好滿意 有埋全新的頭枕
之前去過Herman Miller試坐Embody,發現佢冇得lock住個凳pan斜度。

問個sales,佢仲話係冇㗎,話我坐得唔啱先需要lock住,開始教我正確坐法

佢話坐得啱係個凳pan會就住我嘅力度去承托住我,唔需要lock。OK我信佢,我喺間鋪坐咗好耐,試下我平時坐開個斜度啦,感覺個人長期要自己用念力keep住挨落去個力度,個凳pan先至hold喺我想要嘅位置,仲辛苦過坐冇pan凳!

我想要嘅係皇帝式挨落張凳好舒服咁打機做嘢,唔係要用念力去玩hold凳pan呀。

覺得Embody好坐嘅巴打可唔可以講下究竟好喺邊?或者有咩其他凳推介可以滿足我嘅需要?
aeron 同 embody 都係罰你坐直同改個人改善坐姿

而家坐巴士同地鐵個屎忽都係坐到最入

你要挨落去好舒服我建議你買梳化坐
二手V2邊到有貨
我都係試左embody 係咪要keep住 ,唉住個背隻先叫坐得岩?
驚買左坐唔慣, 

同埋等POSH有折買先最抵?
啱啱打左嚟約送貨了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞