電腦椅有冇推介(12)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
整幾錢?

其實而家steelcase series 1 12年保先$3198,好過果堆全網啦,出貨又快,唔明點解個個都係rioli-m,t05
佢話個底盤1200蚊
岩岩GOOGLE左steelcase series 1 好似好多都係膠腳黎
依家我過幾日諗住去坐下 Ergohuman 4千蚊樓下
人瘦屎忽無咩肉 電腦枱坐embody好辛苦 想換過第二張
想請問有冇咩推薦
想搵張個坐墊厚同軟身啲
Steelcase會唔會好啲?
唔該晒咁多位
想問下T07邊度有得試坐?
入手左i-rocks t07 2個幾月,唔錯,不過實物比你想像中大件
我都想換,

利申 cosm high back
巴打又係瘦? 坐cosm 有咩不滿?
利申 睇緊cosm
人瘦坐COSM應該好少少
但EMBODY真係地獄嚟
盆骨同大比位唔夠肉 頂住壓住
個坐位係FEEL到硬既 唔舒服

同埋屋企大塵既話 EMBODY唔知點清潔 始終布面
清風買咗張steelcase leap 2 1年鬆啲..
但張櫈個氣壓管已經打柴..不能升降..
諗緊係清風買多張定直接steelcase 買張steelcase series 1算
Steelcase series 1 邊度有得試?
steelcase 張karman好似好正
想換走張embody
請問除咗steelcase gesture仲有冇其他推薦
見電腦椅最top 好似得呢兩張?定有其他好選擇
embody都唔岩?

一係試下岡村
有無試過aeron
個人太瘦 坐落覺得屎忽同背都頂住 放鬆唔到
坐耐仲會痛 買落4年 以前都無事
應該係我太瘦唔岩坐?
試過,感覺坐墊位好似好過EMBODY
但背就差啲 考慮緊試樓上巴打講既okamura同steelcase睇睇
終於知道點解咁多人推薦有利行 第一次係香港見到咁好服務態度 咁好人既鋪頭
其實aeron 同embody 點揀好
如果唔睇價錢既話
embody 翻唔到完頭 你試下 背好貼好舒服 唔覺有野頂 100%貼服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞