電腦椅有冇推介(12)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
想問點解唔推薦電競椅?如果坐得耐好似林D舒服D?
巴打係去門市訂?
係吖 果時有拆 買咗藍色

貪佢慳位啲 但佢無頭枕 唔係人人鍾意

講舒服同價位應該有比Sayl 更好

但講靚仔佢應該都無咩對手
Thx 巴打
我就慳位>頭枕
加埋咁靚仔, 真係好想擺佢起屋企
我都係要等下睇有折先, 呢期買左好多電器....
巴打張枱係咪1米闊?
Yes 無咩位 只可用咁嘅size 102cm x 深49cm
Leap v2 坐到lower back 痛
拎走咗lumbar support都痛
我太太用緊
我自己都有坐下
幾好坐, 個背 support 好夠
nespresso擺電腦檯
你指monitor arm 係 ergotron hx?
Yes 唔識揀 好似佢算比較好評就買佢
二千幾蚊 電視機都掛到 又有十年保
個人唔buy網面, 所以買左Humanscale, 好正
MESH 3 台灣牌子有冇人用
坐緊ergohuman plus luxury
啲角度有啲到喉唔到肺一係太直一係太斜,有少少覺得唔抵
師兄用緊邊款? 我系清風買左freedom 用左一年 覺
想換leap覺得freedom無得鎖住個recline 既角度 好似唔系好舒服
Steelcase series 1 官網黑灰長期無貨
有無用家講下坐既感受?
我都諗緊買series 1定2好
爬完文想問吓2千5到3千5最推薦邊款?
依家考慮緊T07, Steelcase Series 1 同 ERGOHUMAN S
同埋想問吓會唔會有地方可以一次過試坐曬
知唔知有利行初幾開??
同埋steelcaee series 1 同2 有咩分別??
都係freedom, 老細送左2支六角鑰俾我自己較個向後鬆緊度, 我覺得都ok, 唯一係個頭枕係真皮會更好
搵緊地方有無可以車個真皮頭枕
初四開左
感覺車真皮頭枕會好貴 分分鐘系張freedon價錢既1/4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞