電腦椅有冇推介(12)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
諗緊Starone-M Rioli-M 定係T07好
定係有火啲上Ergohuman
求意見!
謝謝
dxracer air雖然係電莖但係係網凳
坐落都舒服
傻鳩先買 諗下都知有碌既櫈拖住條線條條fing會係一個災難
我想問下有冇工學椅個碌/屁股位個尺寸係細過60CM
師兄,張 series 1 感覺如何?
唔錯,不過我隻腳太短,覺得吊腳(但正常人一定唔會吊腳)
有冇師兄試過收二手電腦椅,你哋點樣安排運送?
gogo van師傅做唔做?放唔放到入車尾箱?
公司坐緊steelcase think 覺得麻麻地
坐深就算set到最入都係深過頭 見其他老屎忽同事個個都自備腰墊

個腰lumber有d雞肋 好難set到一個岩岩好唔覺得頂既位
HM Verus有冇巴打試坐過? 想搵張入門試下
exactly call van
貨van輕鬆放入去 一張的話
想問下有冇邊張凳係碌位同埋屁股位都係細過63CM?
咁送入東涌屯門咪
整體我覺得舒服
同之前張濕尻動態椅比真係差勁遠可以沉浸係張凳成晚無問題,同埋我係升降臺,就算打機都會坐下又企下
不過腰托無我想要全support個feel,反而前排見到d 牛肺腰枕試坐我覺得幾好但唔係唔舒服,但我會覺得可以多d
另外頭枕無得較前後,係for 你完全放鬆仰後,唔會睇到芒
雙11平幾多?
而家賣緊3千幾
Logitech Embody 淘寶定 BnS好呢?
美金同人仔官網定價差距大到,隨時cover到運費
有冇人用緊Rioli-M椅背鬆鬆地?
就算lock住椅背都可以前後郁
black balance 好過
Logitech 張野咁撚嘈 不了
今日posh送張embody黎
顏色,布料完全唔係我㨂個款
聽日要打去搵sales處理
我10月頭買有頭枕版,2774加210運,加埋2984,12年保簡直超抵

雙11應該係平25%,我果時係平20%
有 係下面啲螺絲鬆咗
呢張櫈質地真係廢
我反轉過睇好似唔識整 你自己整返?
椅背底個3粒螺絲 扭返緊佢就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞