[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (20) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
其實viutv擺明係捧Day同Candy,佢哋兩個都係可以互補不足
咁Day係有說服力
三個完全唔同style
重有ivy, 3個鐵膽
Ivy So又係好撚正
我最鐘意佢同阿妹
睇電視又唔係同個明星真人做朋友
個標準如果一樣就奇
得罪講句 你鍾意個明星(我假設係姜濤先)
咁你當然係鍾意姜濤塑造出嚟嘅電視形象
而未必係真正嘅姜濤(甚至話普通人根本唔清楚真正嘅姜濤係點)

咁當然
「姜濤塑造出嚟嘅電視形象」同「真正嘅姜濤」可以好接近 但亦都可能係好遙遠

同樣地 真人騷就係一種打破兩者距離嘅手段之一
通過長時間追縱鏡頭去希望揭露電視形象以外明星嘅真實性格/感受
但呢度所謂「真實性格/感受」亦都混入自己製造出來嘅形象先至咁講/做某個行為
但個所謂塑造出嚟嘅電視形象亦都有受真正嘅自己影響點塑造
可以話「你中有我、我中有你」
鍾意Candy嗰啲係唔會揀Day ,反之亦然
如果我唔撈要賠幾多錢俾你
馬欣同ika果種又真係主流過megumegu fire喎
megumegu 打call明顯係宅文化黎
如果call舞得日本班肥宅全部都出道啦

利申:宅
一山還有一山高

Yanis 之前果班…由悶住睇變起身睇,以為入硬
點知殺出個Day,只好怪自己唔好彩了

阿Wing 阿妹 Yanis 值得復活
我都覺得麻麻
因為之前堆太7.7
根本就廢鬥廢

Yanis 你當B- / B
Day 真係A
紅得到就係
紅唔起時就
你估「經理人最愛大熱」「比viu捧」就一定紅得到咩
就算係金牌經理人Paco當年管四餅 都係得Stephy紅 傅穎都紅過一排 其他都浮浮沉沉咁
yanis我最多俾到C

堆白卡F左就算啦
係囉 是但啦 姜b dse都冇考
Band3學校!?你真是什麼不知道喎。
mirror error幫?
係紅之前就會俾班女fans屌到收皮

動森團夠勁捧啦,咪一樣係咁
有冇day tg gp
完左再講啦
可能到時睇得起自己唔簽ViuTV呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞