[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (20) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
Day真係好正
啱啱睇多次佢段表演
真心真係好ready出道

btw劇透
祖至少救得番二汶果組啦,講真佢好過二汶好多添,唔係佢A組根本會俾KP屌打
我想講上年A組後期如果無祖祖
都好難直落5場大炒B組
祖祖喺舞台表演嘅編排真係好有經驗
好清楚一個好睇嘅表演應該係點
睇「我們」就已經知啦
其實彭秀慧都好勁
係B組太多垃圾同廢物
浪費哂佢啲橋
sasa 表演以暫時啲人出咗嚟講中規中矩
雖然唔算靚,但行出嚟個台型真係有,身形真係女團身形
大生意
可能太多係搏上鏡借造星拎名氣
導師同crew一嘢睇穿咪foul走
當造星變咗人氣節目兼捧咗mirror error之後好多人搏上鏡想紅而唔係真心借呢個機會追夢
今時唔同往日啦
佢咁有觀眾緣
就算入唔到女團人氣高咗咁多都可以揀做kol youtuber個啲接下job都搵唔少啦
好多人新睇啦
根本造星4好多野 係前3年黎講係好平常
首先有得復活12個

第二 呢個賽制係對出得早嘅參賽者公平
以前嗰幾季啲評判一開始勁手緊,foul咗好多唔應該foul嘅人
之後拍咗十幾廿個鐘,評判開始攰,又見仲有位,就俾好多好廢但後面先出場嘅人入咗

無賽制係完美,點都會有啲廢人入咗,勁嘅人foul咗
但呢個新賽制的確可以減低先後次序對結果嘅影響
仲要今年真係留口好多
搞到我適應唔到個節奏
兩個節目都造馬 洗乜爭
kp啲表演講一體性 太注重表演本身
啲參賽者似係佢嘅棋子多啲

但a組有呀祖之後嘅表演係個個參賽者都勁撚sharp醒
hola vpn免費
一係就月費vpn
一係就等一個禮拜viutv world YouTube channel到好似會up
KP係真係食咗太多垃圾,果陣係二汶唔想要嘅KP都幫你食哂,但勁果班都的確開火搶哂,所以我話B組係參差大
如果係星三嘅話可能係
但星四嚟講牙Day比較符合女團標準
年齡唱歌跳舞都合格有餘
應該對九成人都唔會輸
阿妹、DAY、YANIS就係一個女團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞