[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (20) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
Candy算啦,一早大家都想foul佢,大支啊唔投入
阿左高音好勁,但中低音都唔掂,番陳輝陽係好啲
嘉莉一直都唔覺得有星味,唱功又冇CY Kimman咁好,唱肥媽後面又炒哂

係Waiwai值得留,但自己病到兩錢重,又不得不foul佢

所以覺得B4 foul哂係好合理
Ika仲要有台風 你話佢係出道歌手都唔會覺得怪
最尾b組廢撚到
Ansonbean 果組
5個唱歌都好撚災難下

Btw其實睇造星一、二 同埋mirror error既發展
起碼真係要識唱下歌
先會係娛樂圈行得遠
同埋唱歌基本上好難可以靠train有質變
起碼mirror 十二個睇唔到
但跳舞識跟下都可以遮到,靠mv鏡頭睇落好似好撚識跳架啦
佢indie plug咗歌好耐了 直頭已出道
講其,B3對舞台掌控係好好多,至少solo對佢哋有信心係好合理,講真笑忘書係難唱,handle唔到正常,事實上Manson果組都handle唔到

Mark一早foul咗冇得講啦,方方又揀到易唱嘅666,表演都係我top 10入面,但偏偏要對Kimman。NY啲咬字係唔掂㗎啦,但又咁好彩對魔音右雨。Ansonbean出咗道啲歌都執到正常
廣東話又真係完全係0
出極都係英文慢歌
得第一集有籤筒睇下
之後係直接嗌名
D matchup明顯度過啦
女團之後都唱廣東歌?
揀twins真係揀得好
沒有比較沒有傷害
而家睇返candy份人無乜野,不過彭導唔鍾意佢講野比較直接

嘉莉成年都無乜起息咁,出左兩首歌就無左
馬拉而家有節目上下

慧慧之前自資開左個音樂會

阿左叫做有份工間中做下野
Ashi ,好心痛,在節目俾人撚,仲要輸俾個假鼻妹

不過佢唔係女團材料,要諗下點走遠的
Yanis有cloud feel 觀眾緣呢啲嘢已經贏哂
Yanis有cloud feel 觀眾緣呢啲嘢已經贏哂
想問係邊有得睇番佢地自我介紹既片?
基本上要出歌先會多fans…
我諗越後越多勁人
男團年紀都可以橫跨冇咁覺眼
姜去到lokman差11年都唔會覺得好大落差感
但女團真係唔掂
20同25同30已經幾個stage
唔一定
馬拉出歌都無人理
Ansonbean出歌都唔想理,而家靠麗英KOL幫佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞