[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (20) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
KP果組太多人扶唔上柄
又唔可以唔俾佢地出場果到大鑊
點解隔離CCTVB果個post
一個鐘得幾個留言都上熱門係咩事
暫時覺得Ika、Day、暐翹、馬欣嘅表演係有水準嘅
其他都唔特別地好(有料)
但都仲未有人啱feel入女團 even係Day跳舞好睇
因為咁多個嘅氣質同外形只係一般average 未有出大場面嘅星味
可能之後要有人突飛猛進先得 期待之後參賽者
好過佢直接foul走先
咪撚9UP啦
我好想ViuTV再額外搞一隊比Ika同馬欣
所以kp嘅方式喺早期小組賽班人唔熟無默契嗰陣好有優勢
但唔知係佢嗰組嘅人係咪大多數都對表演無乜諗法
定係太依賴kp
B組啲人入到十強啲表演都唔太好睇
KLau叫有俾啲心機嗰個
但祖祖真係挖到A組嘅人嘅潛能
連Judas咁乞人憎都有改變
所以我幾期待分組賽會點
Kp係做指定題目group project
A祖係比學生做自訂題目既group project

有d items b組d人睇落都冇乜心做咁
星一都整咗兩隊
今次整兩隊都有機嘅
KP乜都控制哂係真
但原因好可能出喺邊度B team好似個個對表演冇諗法
你唔做決定佢哋好似冇能力做決定咁
佢得頭一集有講話抽籤之嘛,之後幾集都無再提抽籤
上季唔係一開始勁手鬆咩
中國舞靠笑容都入到

覺得今年1v1仲好啦有得比拼下
有星味實力全面一定俾人撈得返上嚟復活
要挑剔係節目組刻意篇排對手
為noise都要嘅
兩個16歲對決都有唔少討論度
真心覺得

唔出多隊姐姐團

我菲應該冇了
不過竟然冇乜人用mirror d歌4日得首ego
其實Klau CY後期表現都交到貨
只係A組個進步幅度好大先好似B組好冇野咁
Ika嗰首係原創歌
Ashi嗰首係唔係都係?
可能淨係唔俾普通話掛
屌都好事嚟嘅
想像下子涓本身都大陸味重
再唱埋普通話感覺仲蝗
個人認為出左場又會機會入團既有

33 阿妹16歲 唱歌得 樣靚跳舞差 怯場
61燒賣16歲 觀眾緣 表演夠放唱歌差
91 Day 19歲 跳唱 老江湖

次選
14 Elka 19歲 跳唱得走音人 樣一般
94 Yanis 18歲樣ok 唱歌差

基本上Day係諗唔到缺點
你話佢樣衰 其實百貨應百客
佢個表演可以話係目前來講最firm
完全就係ready好入團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞