[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (20) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
呢班女d唱功
B組有女子組唱medley 仲有法國大革命
咁講二汶個邊仲有yoyo sham
Diutv德政
起碼唔駛聽哂成首先
但嗰個大走音位replay咗5次
好似「_ _ _ _ _ _ _ _ 」咁
根本就係惡意剪接,有心折磨觀眾
有記得同怪美的
藍假假呢d笑下算啦
佢都忽忽地
冇嫁啦 睇片都知jojo直頭幕幕都係度咁款
何丙都唔係呢個投入程度 我覺得都比唔到
咁岩B組有女權Item嘛 佢咪鐘意
好記得仲有人話黃真真近年已經唔拍女權電影
Day同Yannis比較,都係覺得Yannis好,唔鐘意睇小妹妹扮大人
無可否認Day嘅唱跳表演暫時最吸睛
不過個人氣質先係見真章 呢個point我會睇長遠一D
去到比賽後段 再睇吓整體感覺咪係仲係舒服
因為舞台表演有料唔代表個性真係討好
佢似係打太多(botox?)
搞到個面部表情 好難控制咁
我對佢咁有自信係欣賞
不過香港人比較中意humble d
佢會係好大既爭議既人 咁樣反而更加提升到佢熱度
但cut左真係好唔尊重表演者
人地呢世人上電視表演可能只有呢2分鐘
花蛆一句cut就抹殺左人地嘅努力
雖然話就話佢唔想參加比賽姐
但你比得人地參加就比人唱埋果2分鐘佢啦
亞視都冇唔比阿儀上鏡la
希望佢唔好有咩黑材料俾人爆出嚟
只係利用下佢做話題
佢自己無料無天份都無辦法
播埋啲魔音表演觀眾都轉晒台啦
粉紅色嘅世界上年都淨係播咗頭幾句姐
好難講,識人真係好似佢呢種面形
漲卜卜成個波咁
但個身勁瘦
懷疑就係你呢啲仆街
搞到阿儀成日都有得上鏡 仲出埋yes card
好撚嘔心呀真係
我嫌佢浪費airtime添
唔得就係唔得
又唔係無得上網睇番
上年星3後期就真係鳩剪
入到圍都唔播佢個表演
搞到一開頭完全認唔到阿左
可能播出黎對佢影響仲大
好似小妍咁
播道
睇番佢個自我介紹片 諗住了解多d佢嘅性格
點知嘥撚左我50秒
瞓覺專長呢點已經搞唔掂
你睇Mirror邊度有得瞓
放大鼻窿又係專長?
如果可以將佢唱跳實力放喺其他靚女度會更好真係有少少驚因為佢而搞死成隊
所以一路都好鄧B組唔抵
每個導師都有強弱項
睇野又會有盲點位
有多個人分膽吓
成組都可能唔同曬
評判頂唔順還頂唔順 可以foul
但花蛆隔住個mon去隔空叫剪片師cut走 真係好核突
相信佢呢一part一定有錄曬全個表演而唔係評判叫佢咪撚唱而cut
就係因為花蛆一句說話抹煞人地嘅努力

冇料冇天份就唔應該俾佢入99啦咁一開始就係佢地決定有問題囉
佢上亞姐冇問題唔代表我認同亞視用佢賺錢冇問題佢上完亞姐咪唔應該再用佢

依家viu比機會人 可以喺電視入面唱歌 但又要cut走 呢個先至係問題
一黎難 二黎唱衰左就會畀鏡粉屌死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞