[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (20) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
唱姜濤d k歌應該唔難
冷靜啦 師兄
個簡介同你小學寫d紀念冊咪一樣
鍾意寫咩咪寫咩 好隨心嘅啫
你寫得太正經就戇鳩架喇
好似今集嗰個官腔人咁 完全唔討好

真係想了解佢性格你咪睇個節目囉
佢頭兩句已經走音走到大西洋,耳都痛埋
我驚聽曬成首大家熄電視

個表演炒到咁,出到街對佢其實唔係好事黎
唔係咁易架 蒙著嘴都開頭低音副歌高音 女仔未必唱到
如果master class嗰啲更難
同埋都係嗰句 畀我都唔敢唱
用黎做bgm跳舞就還好
淨係男仔key要轉女仔key都要重新編啦
你素人一個搵咩人幫你搞
最易唱其實係ignited
上得電視預左比人評論
首先佢入到99 果幾個評審係最大責任 係佢地比機會佢 其中一個有份決定佢入唔入到99嘅就係花蛆
第二佢自己知自己事就自己好似果3個咁自行退賽啦
但佢冇咁做(佢自己選擇咁 我尊重)可能佢自己想試下挑戰自己
可以嘅 只要佢唔怕比人評論、笑 絕對冇問題 但最後因為花蛆而比人cut半首歌
一切都係因為花蛆
咁樣先得意wor
見有啲拍到好似見工咁
呢啲有趣啲先show到個人性格
你最後尾兩句完全抹殺哂佢既努力
乜野將佢能力放係靚女到
姐係你係認同佢既實力
但又睇唔順眼
一秒間先最易但一條友唱會好on9
反而ian嘅歌我覺得女仔自彈自唱都ok
但其實有咁多女歌手嘅歌點解唔唱姐
我仲期待緊有無人cover mami或者陳蕾
但睇嚟9成入到嘅都唔太唱得
今日吹捧牙Day既留言好似少咗
佢係咪真係覺得自己好靚定係假膠談吐要調教下
但實力的確贏曬
Yanis 個青春活力都好討好喎 睇得好舒服 感覺有觀眾緣過Day

Ika 唱歌好正聽完即刻覺得尋日ashi 有啲普通
我認同樓上有巴打講 如果佢同馬欣夾隊Sistar 咁既團會幾好睇
係 佢有實力 但專長話自己食同瞓
我想了解你興趣 而唔係所有人日日都會做嘅野
呢樣仲叫長咩
Yanis仲要係絲打黎 mon緊post分分鐘有同我地吹水
作為觀眾我好感激佢地cut左首歌
魔音攻擊30秒都嫌多

sorry 泰妹
仲有Kimman
佢扮阿伯個表演係做得好好
但果組啲老鼠屎拖累晒
但kimman成個人都好悶
佢只係唱得好過班長
真係唔撚識野
佢仲話hey sister sexy得濟
Cover mami 陳蕾都唔易喎
除非真係好唱得先夠膽
絲打可以俾少少幽默感
唔使咁認真
何況佢有實力
好過有啲profile寫完自己識跳舞唱歌
但表演到一舊屎咁
Kimman真心唱得好,Kiki同卡文都冇乜問題,班長開始出事,Polly一出嚟即刻玩完

上round KP都擺咗Polly係點評位到,但就係唔foul佢,結果KP唔foul,評判替天行道foul走佢
魔音Polly真係神仙都難救
啱啊
冇圖你話花姐自己落場都得架啦
時代巨輪唱得又foul晒(除左馬拉雞)
其實我覺得佢一早已經要foul,反而覺得南哥可以留多1 round

同埋班長真係好彩到,佢冇次表現得好,但永遠有人墊屍底,一次係Vincent,一次係Polly,結果負碌咁入咗30強
睇嚟佢真係好憎牙Day
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞