[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (20) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
講緊造馬唔係票數造假,而係掛羊頭賣狗肉,個口就話“全民”造星,實際上係花姐(或者其它相關人士)造星
不過決賽得一半投票呢樣係真心高招,韓國就係觀眾投票結果出人意表所以先票數造假,viu呢個玩法可以自己都控制賽果
我覺得佢好有娃娃feel喎
唔怪得請牙醫幫佢搵客
出兩團有得諗
一team 00 後
一team 90 後
兩種style
得喇得喇返去睇腥夢啦你
唔岩你心水就話人造假
韓國唔係個結果出人意表,先喺票數做手腳,咪倒果為因
人地係個PD鳩作票數number,鳩調人位,仲擺埋啲本身入唔到團嘅人入團
sorry呢度講得唔清楚
係佢唔想結果出人意表(個“人”嘅意思係佢)所以造假
你覺得最後個結果唔出人意表咩,就係出人意表先有人請願,警察先開file查
AJY即係個pd俾人賄賂性招待,跟投票鳩調人排名,邊有你講得佢咁「好」
睇follower就知反應同人氣
前日呀妹爆咗上27K
隻Day仲係7k
呢5個真係應該入
睇造星4就係想睇呢種素人妹妹仔
Yanis畀wing提完就揀啱歌
明愛暗戀補習社佢都未出世
擺明針對住班中年評判揀
個女仔話頭醒尾好識討好人

Ika有台型唱歌好聽 25歲但睇上去仲成熟啲
講野同表情幾大體 適合solo+做主持
佢可塑性高過馬欣 後者只可行尤物路線
睇得多會悶 一個唔該會變cheap

btw睇左幾集好意外原來咁多人啲牙都核突
唔係小爆牙呢啲 而真係好核突果隻
妹有2日比佢升,Day 得半日。妹之前已經有萬多follow ,Day 得4千
“佢”我講緊個pd喎
換言之,我嘅意思係,個pd唔想出現佢自己唔鍾意嘅結果,所以換票
viutv呢,未去到咁過分嘅,只係剩係去到決賽先俾“全民”有少少份“造星”(參與)呢一點我覺得係造馬。我唔會用“假”呢個字,因為viu無違反商品說明條例,始終係真係有份,不過呢個制度會俾左viu可以有好多控制賽果嘅空間(當然你都可以話我期望一個綜藝節目公平係太天真
不過兩個啲相同真人差好遠
你肯定唔係調返轉
好似cold call咁俾錢買客
經理人阿wing真係獨具慧眼,知道連登仔想要啲咩,就係要16-25歲,卜卜脆
睇咗佢個網想睇IvySo Yoyo Yanny Alice Catrina Sinnie 東東 蘇菲
其實有人覺得連抽籤都造馬都唔出奇既
面試果時都有人話d YOUTUBER同KOL訓係度入圍啦
結果呢?
咪理想與現實啦屌

係連登有既係愚論,唔係輿論, 總係有d人既興趣係一年365日都諗陰謀論架, 大家唔撚洗太認真, 認真你便輸鳥
除咗面圓之外邊撚度肥仲要大波
其實有人覺得連抽籤都造馬都唔出奇既
面試果時都有人話d YOUTUBER同KOL訓係度入圍啦
結果呢?
咪理想與現實

係連登有既係愚論,唔係輿論, 總係有d人既興趣係一年365日都諗陰謀論架, 大家唔撚洗太認真, 認真你便輸鳥
wing+花姐一開波都話左要16-25
係梁祖堯on9話唔應該係咁
邊度老江湖 佢面試勁緊張又仆街又唔記得歌詞 口震震咁
應該就係要咁 再老個啲唔好入女團啦單飛算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞