[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (20) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
所以一個姐姐團
一個妹妹團
怕咩,foul走都可以入團,造星1 10強都唔係個個都出道
101咪又係做票,只係有得投票感覺良好d
viutv會上黎mon po睇觀眾反應
mirror, error都唔一定係10強,甚至好早就foul走左
佢成隻豬咁…笑起嚟又似啲陰險女人
我又唔覺得,似想表現成熟,但仲未夠火喉。
我一直以為係抽次序
佢唔係包包面… 佢係啲面骨生得柒 成個豬頭咁似呢個emoji
劇透討論

Puipui本身係叻跳舞,你叫佢唱歌佢唱得差其實係正常
仲要唔知係咪佢個老師玩鳩佢,佢把聲一聽就知唔太啱怪美的呢首歌,都仲叫佢唱
本身好期待佢㗎,因為佢跳舞真係唔差,但佢自殺式咁挑戰唱歌,RIP
咁都叫造馬
人地始終係一個電視節目,要拍得好睇係咁靠noise靠gimmic
選曬啲豬閪出黎你睇唔睇呀?到時咪又會屌人地選怪獸,on99
似係肥妹仔減肥嘅後果
花姐佢地幾個真係匪夷所思
有頗多個都話呢個我定唔順,咁你又俾佢入圍
海選四千個人,你自己screen得求其無得怪人架喎
姜早期都係咁俾人屌遲到喎
一睇以為係程可為
其實佢好柒
唔知點解話靚
點解唔叫做馬,一係第一集就唔好標榜抽籤呢點,懶公平
同埋放左啲奇怪人入去呢樣都幾難理解,大佬你地有份揀,四千人搵個唔走音嘅真係咁難?
可能係好似樓上ching咁講,有一半都係用黎凳腳
Sing con level
第一張 影到3個都出左道咁款
呢個真係姐姐團feel

講真你有證明到係造馬咪造馬囉
你又冇證據
去到總決定都係有一半全民投票架啦,重有律師樓audit
我唔熟puipui,但我因為見過jade幫人伴舞個陣佢同另外既伴舞同個主表演者都charm af

跟住你老母花狗把西口,我真係每日黎問下有無東東/jackie睇就算
咪係,你有證據先算,係到屌都冇意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞