[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (20) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
講真
上季應該搵返個歌唱導師去幫返kp啦
後面見到kp壓力大到個人都癲癲地咁
咁樣去比較其實已經唔公平
都唔洗集集都又鳩又廢呀嘩 好多個都係嘥緊觀眾時間
記得咪國語歌 我覺得係幕後佢地之前有mon開post
都知大家想要廣東歌 之後私底下提議佢地揀
其實同化不同化果陣已經係,果陣KP係有俾過B3自己去做,但就係連貫唔到成個故事,仲試過跳下停下,係後尾KP上手先令佢哋順,表演完就係BBJ講咗句好彭秀慧,啲人就開始覺得乜嘢都係KP做哂
我到依家都仲記得a組巫婆和聲 hey sister

B組我淨係記得基因很變態

CY最後solo真係一鳴驚人
但gp都係唔太有印象
明明有人跳舞孃
記得Cloud同Alina都講過玩造星好燒錢
所以而家見到有伴舞嘅都覺得好揼本
許跌係肥(可以減)
不過真正缺點係佢最後笑得有d奸
唔知性格會唔會睇唔起人
分分鐘成也許跌 敗也許跌
仲要加埋Jennie
frd嚟架啦 友誼價
A組最後一round小組賽真係個個item都好好睇
係得黃真真唔認同
講緊唱歌喎
不過真,我已經唔記得咗Jolin了
下次搵個連登仔蒙住面上去做評判好過啦
上季KP好似有搵何丙架
邊個?
女仔cover 男仔跳唱其實好難
秦妹?
姐姐團
-馬欣、家琪、TB、子涓年紀大同傳統女團唔夾的人一堆

一個女團由16歲到30歲跨度太大
我記得海選嗰段時間我有㩒過入去ig 全民造星4個tag到望過下 唔知啲女仔有冇del到post 但曾經㩒入去佢哋profile 有見過樣唔差又唱得又跳得嘅女仔 但唔係而家入圍嘅人
唱功 駕馭到jer d歌應該冇問題
真, 上Viutv官網睇返Day足本版表演, 基本上屌打哂其他參賽者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞