[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (20) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
花蛆不嬲唔識睇人
有啲似啲紋身mk妹..
反而我覺得似係贏左想同yanis握手或者攬下 但yanis好冇風度一知道自己輸直接走左 day個下係原地呆左一秒咁
仆街

呢4個都係我心入面鐵膽

樣同實力都有
終於有人覺day好明顯窒左下
其實有整嘅話塊面就變左瓜子面啦 笑死人 人地韓國個d整完係瓜子面間尺鼻同埋大眼 day就…如果整完塊面都咁漲 我都冇嘢好講 大家自己諗啦…其實除咗整容會唔會有Baby fat呢一個可能性呢
睇過細貓訪問
覺得細貓入mirror只會同最紅個d爭到你死唔活
佢唔甘心做二三線
唔覺得佢對mirror有幫助
其實蘇菲有咩好?實力好好架?
本身睇造型照同記招都好感佢 但睇完佢自我介紹段片扣哂分 同佢個人好唔match 有啲作狀同假
Mv3 mk 壞學生組

牙娟 Elka 東東 其他唔認得

我會揀Elka喎
MK 學生妹就係正 叔叔不行了
有無人知狗女foul咗未
唔靚啦
復活區阿妹 Yanis 一定好過佢
佢仲要嚴重走音……
訓練兩年後有女人味就正架啦
暫時都冇咩點錯判呀
係啲評語好撚廢
覺得係個頭有影響 佢ig啲相 唔差喎
佢嗰啲似係微整,即係造美人嗰類打針,但係至少塊面我就覺得無開刀嘅(整面係風險高所以唔係每個人都想/敢整)
真baby fat好少會咁澎,你可以睇下GEM初出道嗰啲相對比下,覺得GEM以前塊面係典型baby fat
重睇番yanis 其實唱得唔係特別好,造型搭救
真係完全唔靚..
Ig 相… 依96有邊個唔靚
打玻尿酸個效果係真係會令人塊面睇落飽滿啲,佢似係打得重手左
可以睇下呢個網,嗰個人塊面有阿day嘅影子,雖然阿day應該無敏感硬塊,但係都有嗰種脹
https://www.beautywish.com.tw/index.php?route=journal2/blog/post&journal_blog_post_id=251
Ok you win
Sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞