Lost Judgement 審判之逝:湮滅的記憶 討論區 4

765 回覆
7 Like 4 Dislike
百變小櫻個聲優四十幾五十咪又係咁配
清曬支線 九十九課塊板接
但天澤好似用埋佢個樣
不過木村都比八神老好多
應該冇用,都唔似樣
如果唔係審判特訓嗰個亞門,可以屈仙藥,超易打,印象中有個仙藥係氣功波,係咁撳圓圈就打贏咗
如果審判特訓嘅話,我自己都係斷斷續續練咗兩三日,之後就過到了
審判特訓個亞門打法大致上都係流轉化勁+挑釁蓄EX,然後留住啲EX唔用打到去亞門開始用仙藥技之後,再連續放幾招唔同嘅極搞掂佢,明咗個打法其實都幾易,起碼易過上一代
好似預購先有嗰隻鬥氣彈仙藥
我反正無就係畀佢屈到CLS
一行埋去打到就嚟死 佢就回血 LOOP
唔想嘥時間激死自己
睇咗片見人用一閃 墊步蓄力踢到完場
自己玩 完全唔會墊步 係咁碌嚟碌去
非DLC仙藥印象中亂擊嗰個都幾勁,不斷撳圓圈就會係咁出拳,傷害又高
同埋基本上倒地之前狂撳△或者✕就會即刻起身,亞門就唔會回血(個機制係你一瞓低佢就會跳舞回血),同埋佢用仙藥嗰陣要係咁墊步閃開佢啲技,等佢有破綻先出手,例如係雷擊嗰招
我覺得都算似呀
係髮色唔同
https://youtu.be/VDqsZks8tr0
其實今集算唔算係堂島大吾啲蘇州屎
佢唔解散東城會嘅話,根本唔會有RK
今集易過上集好多了
要識用流轉+挑釁儲氣
上集亞門最勁係特效Lag機攻擊
聽講PS5好易打
我初初都好似你咁好氣餒的
但你明左佢會分三個階段其實就唔難
第一階段佢只係拳腳你好易過
問題係第二階段會放雷撃同炸彈車最麻煩
第三階段佢會放波
主要就好似上面講用化勁+挑釁打第一階段
第一階段大約係扣到去紫色見到少少黃色就要停
然後不斷化勁+挑釁儲氣直至儲滿,之後俾亞門打你打到紅血
紅血後轉一閃即爆氣連放幾個ex action(中間要識得轉下圓舞再放,否則同樣exaction再出對亞門係會扣好少甚至唔扣)
總之目的就係唔好俾佢有機會雷擊+炸彈車,吾則可以再打過
其實我最忍唔撚到就係普通PS4疾到飛起
人一多/多特效就已經FEEL到20FPS都無
你打埋我嗰份算
所以你更加要唔好俾佢出到雷擊同炸彈車
我上集都係用PS4打,完全明白個種感受
VR支線又係虐待玩家既
我對杉浦明明佢離終點勁撚遠
我停鳩佢一個回合之後毛啦啦X3俾佢一鳩屌爆左我直入終點
勁撚浪費時間點解唔可以嬴一次就俾人完左個任算
想問有冇得熄咗佢右下角啲button提示好撚礙眼
有冇人答到我如果唔追白金
棒球係咪2000分換技能書就可以收手冇其他有用野攞?
同埋無人機都係
今集木村太正義撚反而鍾意喜多方多d,明明司法就係廢
其實日本戲劇同隻GAME 第一集成日講日本刑事案入罪率係99.9%
上到庭辯方根本都唔洗打只係搏唔洗坐或坐少D ,真係唔敢講係唔係公平審判

當年御殿場單野好出名,辯方基本上已經推翻大部份檢察官提出既證據,法官照夾硬判有罪。件事有改篇過做電視劇其中一集
圍威喂,問題係今集講霸凌人果班無事,明明法律跟本就幫唔到手,但8神聖人上身係咁叫人自首
學校內部野
好求奇
仲要成日講澤老師點點點,其實佢自己都唔係無辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞