Lost Judgement 審判之逝:湮滅的記憶 討論區 4

765 回覆
7 Like 4 Dislike
重點始終都係兩件電腦豬隊友追得到對方機打
個preview圖勁似party with TL
岩岩開始玩
隻game開到最高
好似連ps5都食唔起
係咪因為佢set死30fps?
30 /60
其實追得到,仲會守住敵陣出面一出來就殺,問題係佢咁做會阻住起地去敵陣
佢要咁分即係部機其實唔夠力推高畫質真4k 60
唔係大家一早都知?
啲人講到機能好勁架嘛
我玩30fps真係覺得laglag下
但係玩標準又覺得差得濟
真估唔到ps5都食唔到
淨計gpu性能嘅話ps5仲低過6700 xt
不過應該陸續有game會用amd fsr,咁行4k 60應該冇問題嘅
個龍engine 都唔知有冇為PS5 做過optimise
乜有出PC版咩點解要較
What’s 濕 party people
咁搞法分分鐘以後冇呢d game玩
一係就一刀切以後唔再做就冇得俾人改
一係就改變心態是但你點整啦反正我又想賺錢又阻止唔到
但係要木村做暴走族 裝人裙底唔通就唔影響形象咩
名越心諗出邊有勁人要MOD現在 PS/XB 都夠做啦
起碼唔會搞到咁
https://youtu.be/Umd9bu3pFx8
係木村公司唔想你地搞木村,sega本身都想出pc,錢就賺左話知你點玩mod不過今集真係唔吸引,故事同小遊戲都幾差,應該唔會出3
玩到第10章
終於爆哂主線支線校園
今集亞門如果正常地打真係難打到陷家拎
我冇買DLC打普通亞門完全唔識打
之後第2次打到佢發哂光就屈EX增幅+亂擊仙藥
再靠飲水補極好快就屈撚死左佢
上集果個偷電話真係好難打
今集好彩都仲有狗閪方法打
https://youtu.be/YO7HYll30CA
呢個日本仔打到格鬥game combo 咁
打哂成個主線雖然桐生結終係最屈機
但係八神都絕對配得起「人中之龍」
體力好撚到顛又有技術
最後果場打左咁多人又爬完一大輪仲可以好似拍葉問咁跳黎跳去
拳擊點樣一回合KO啲人完全唔夠時間
學左紅血出極果招之後係咁挑釁到自己紅血又滿極然後係夠鐘之前慢慢拉到佢出三角形俾你禁
我就唔追白金所以wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞