Lost Judgement 審判之逝:湮滅的記憶 討論區 4

765 回覆
7 Like 4 Dislike
校園線太重複係真
不過間學校其實幾吸引,係日本高中先有咁多club同熱血
香港連大學都未必做到(大學生同中學生唔同)
如果佢故事再細致再長啲但唔好整咁多個社應該幾好
你應該睇返我上面條link有解釋過
仲有講過桑名既做法係達唔到佢既終極目的
當然我認同欺凌者係抵撚死
我自己以前都係被欺凌者
只能講桑名同八神兩個都岩
錯既係現實,係司法同教育
再講多小小
而家先玩1 戰鬥嗰時要撳x先跑嘅咩
我記得人中都唔係咁
我玩第5章見真冬咋
你可以set
唔建議就咁跑會好易出錯招
係, 因為木村係有d技要跑去出, 唔同人中
只要俾多D時間佢兩個傾計
再重溫一下第一集既內容已經好好多
最好杉浦都出黎講下
帶埋佢家姐條仔出黎幫手遊說都得
如果警察拉錯人告得入就好似佢咁成日俾人打嫁啦
告唔入就我上面講果堆野
Youtube見到有人整左桐生vs八神
https://youtu.be/dzJArl3_R4I
nexus mod有好多PC版人中嘅mod,啲人改得勁快手,之前見有人改到極2有得用桑名同埋相馬
Assassin Creed Odyssey限時FREE WKEND, 嘩好悶
悶到唔理個限時FREE, 開左PS PLUS送既 第1集 黎試,
喂正WOR, 係會想一直玩落去睇佢個劇情發展, 起碼好過隻AC先啦
不過兩隻都係猛咁制式戰鬥, 尤其係對嘍囉都要咁咁多下, 有D煩

另外想問, 係咪完全REUSE左人中6塊MAP?
第2集係咪一樣? 定去左人中7塊MAP?
另外想問, 係咪完全REUSE左人中6塊MAP?

基本上係

第2集係咪一樣? 定去左人中7塊MAP?

神室町 + 異人町(人中7塊map)
何謂猛咁制式戰鬥?
呢d比起傳統動作驚, 已經禁少好多制
隻隻動作game都係猛禁制嫁啦
刺客近呢幾集戰鬥其實已經整得好好
d人屌佢係屌個地圖大得黎空洞好多地方多鳩魚
同埋系列fans覺得變左質姐
間宮由衣其實幾正
沉咗天澤船
終於爆咗主線
雖然鍾意今集故仔
劇本整體都係第1集好啲,至少八神後期唔係好似今集咁鬼打牆
其實佢可以再open ending d
一面銀既兩面, 缺一不可
但好明顯係政治正確原因, 迫住要咁寫
幾唔夠說服力都一定要偏木村果邊多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞