Lost Judgement 審判之逝:湮滅的記憶 討論區 4

765 回覆
7 Like 4 Dislike
岩岩白金左,想白埋第一集,你地覺得第一集難唔難白?
因為佢今集溝女支線尻整 你見隻game逼你接受條條女表白你就知幾撚on9
同埋要自己行去主動觸發都ON9,好似上一集咁用手機咁約唔得咩
唔睇攻略都唔知點再觸發下一步
可能擺晒D心機落主線校園支線到
不過小瑕疵黎既,overall我覺得好玩過第一集好多
無人機 PuyoPuyo搞得掂嘅話
其他只係要花時間
ex hard難嗎 第一集好似冇仙藥?
Ex Hard係中致命傷煩 但唔難
有仙藥 不過冇咩需要用
好 隔一排試下先
岩岩白完2好攰
收集全零件都係得無人機先有?
2收集機械人無人機煩到嘔電
收集零件有錢就得 玩多啲VR
主要係1個Time Attack太閪
收到 其實賭博類都好撚煩
沙織好正
點解咁快有?

不過啲極幾有心思
整到一半掛
重未買到game,早排去黃金搵冇ps4版
大碰撞
花時間囉,不過2白金易過1架啦,1無人機你預要練同埋有條route要行shortcut,可以上youtube睇人點行,puyopuyo都係要練,用右三大法應該冇問題
想問下第二集 你覺得最難白金係邊幾part?
Normal大佬我都好似要睇攻略先過到
打拳又係玩左好撚耐
岩岩做完無人機 整體好似70%

第一集我記得無人機係難不過跟日本仔條路練最終唔貨金都過到
EX HARD個盃唔洗擔心,驚就整夠5樽魯莽亂擊仙藥包你攞到
我去到最尾相馬桑名先用,仲要用唔晒,狂撳O就過到
平時用多D墊步+蓄力三角(一閃MODE),如果齋用正方三角好易燒晒D血
我打EX HARD都係全一閃過晒算,圓舞流轉冇乜點用,當然有高手向會轉來轉去玩,不過AIM攞盃就唔洗搞咁多

最難白金我覺得係儲無人機,機器人零件,好撚煩,同埋雙6用100次技/10次骰貓模式
我就建議衝左雙6果D成就先,一黎儲多D錢可以買零件果D乜乜77

全疊打就睇呢條片
https://www.youtube.com/watch?v=2D0OEyLWwS8
應該唔洗跟條片打咁耐,打到十幾SET得
但唔用攞D POINT換無謂野,我就係換晒D無謂野先知仲有本技能定咩冇換,搞到我又要再儲過

GOLF都有D煩,要睇風向力度同揮中紅點,不過打多D熟左應該OK
街機成就都有D煩,有隻Fighting Vipers去到7定8關要比D時間過
唔可以無腦鳩撳過,詳情google爬下文,要識避下

賭博類就麻雀花牌都煩,我識打麻雀但都係儲夠SP換足十隻八隻老千牌過左佢算,所以我建議擺後D先解,花牌就睇樓上巴打們解說,不過我鳩撳過左,都唔算好難,記住玩最高級,如果唔係下年都未解完,開局前要開每注最高果個額,同埋牌型建議,鳩撳撳到隻牌閃閃下就係靚牌就去馬,

升技我建議升晒獎勵報酬先,咁你往後儲SP都快D

諗到再講,其他巴打可指正
THX,不過要過一排先再刷了,刷人中系列D GAME真係同返工冇乜分別
我記得人中7隻白金都幾易刷,好似都係十幾%人攞左
下一步諗住刷HITMAN
唔好睇我打一大段野好似好難咁,其實都係比D時間就解到,唔洗嚇親
多謝咁詳盡
Golf幾好玩勁早玩左
棒球睇攻略記number
無人機尋日買料過埋 不過我都on9 睇漏其中一個成就重打左一次
VR技能係好煩,之前刷左好耐
咁睇黎整埋仙藥 慢慢做成就之後就可以ex-hard

PS 依家好似black friday特價 大家可以買
其實有心練一個月左右點都白金到的,今集無人機已經好友善,boss fight真係咁多樣野入面最易一樣,我覺得要講最煩反而真係風車黨個電單車戰,一日清唔哂D卒,一日都去唔到final lap boss fight,架車又易爆,成個過程太長輸一次重頭打過好花時間,再加上成個故事要打差不多十幾轉,我覺得今集最煩佢當之無愧
我覺得係拳擊啊
記得Town go 100%呢個成就要做左先好落ex hard開新save
我之前就係諗住食仙藥留返ex hard先用順便用來打,點知校園支線唔繼承%會全部當未做,變相要再clear一次的
初初我都覺得係,因為鳩撳撳到手軟,但拳擊你打一分鐘左右就知自己可唔可以1 round KO,唔得咪再打過都好快,後期飛車D卒多隨時一場玩你差唔多十分鐘
拳擊用紅血反擊極可以一下KO
飛車我Ex Hard最後嗰場打咗兩三個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞