Lost Judgement 審判之逝:湮滅的記憶 討論區 4

765 回覆
7 Like 4 Dislike
搞咁多野
我係直接鋪條路屌入對面屋企
隊友一個幫我搶野一個攻擊型
條路砌到尾聲就變形加速屌入去
享受虐殺對面都係一種樂趣
今集好失望 人中7好玩過佢好多 唔知係咪因為外傳

首先支線
支線完全係垃圾 個啲咩電波偵探佔成10個支線 太無聊
以往人中系列出晒名主線架啦 深情又有 搞笑又有
走嚟走去都唔會悶場 走去買野又好點都好
仙藥個度得5支 基本上玩家唔會有動力去搵好多材料
其中好玩既我覺得係惠比壽、十文字作家(天澤個個聽講好玩但未玩),其他都太平庸

追逐系統
完全智障 你避唔避到你都要係個個位先完 玩嚟無癮

娛樂場所
始終因為用木村,女女方面一定係少,但其他個啲都令玩家好大動力玩,可能擺咗落熱舞社個度 但系統唔多吸引

總括嚟講,啲娛樂場所/主線/支線等等個連繫太少,玩家唔會好有意欲玩晒,人中7儲小精靈+經營公司,呢兩樣野係好清晰,但木村好似都唔會強求你做呢啲,你做唔做都得,變咗探索方向好模糊

滑板
呢樣要讚既 今集好少搭的士,用滑板唔洗俾街頭啲人打,又可以睇風景,期待帶落下一個作品

劇情

天澤
呢個係最大亮點,角色討好,又會搞下笑,呢個比較似返真正人中既感覺,期待下集佢會成為木村助手等等

偵探狗
呢個我覺得幾得意,好有新鮮感 同埋突出到偵探故事

地圖
感覺個故仔晒咗地圖,要去既地方唔多,同時佢亦都封太多,有少少令玩家唔能夠充分體驗
Push
沙華腥些沙華腥些沙華腥些沙華腥些沙華腥些沙華腥些沙華腥些沙華腥些沙華腥些
話木村唔想再拍BG(做保鑣果套劇)第三季
反提議朝日電視台搵SEGA合作改篇審判之逝
駛唔駛係咁打
打柒啲mk學生
最想知啲boss intro會唔會還原到
其實玉木宏山本耕史是但一個冇期
成個計劃都可以case closed
遊戲影響力有限,做劇集一定更大回響,可以嘗試改變現實世界
如果可以做埋第一集就更好
應該直頭先真人化第一集,似主流刑事劇套路,有木村收視衝到20%都唔奇
第二集欺凌佔比好多太沉重
寫到話之後開埋電影版
可能電影就係1既故仔都唔定呢
咁撚癲
佢開唔開第三集先
木村真人已經老了,不如算啦個法令紋深過馬里亞納海溝,呢幾年都係做阿叔角
啱啱玩到澤老師死左
知唔知dlc故事幾時出?
蜘蛛俠三代同堂出埋d敵人都拍到啦
不過如果真係拍我覺得好大機會冇左天澤同成條校園線
名越開新公司
一如傳聞係網易打本俾佢
間公司一如人中後期既神室町咁
包括名越5個掛董事名
3對2係_國人佔多數
是但啦連原神係日本都爆到咁
根本肉身不在支那既人痴住支那搵食完全唔需要擔心任何野
大不了出左事先抽身囉
日本人都唔撚介意鬼佬又唔撚介意
連直接受害既香港同台灣都大把傻閪玩原神抖陰
成個秋葉原都係原神廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞