Lost Judgement 審判之逝:湮滅的記憶 討論區 4

765 回覆
7 Like 4 Dislike

2021年12月,源田法律事務所的律師城崎沙織受託替涉嫌在電車上猥褻女性的現役警官江原明弘擔任辯護律師,但就在法院即將宣判時,江原突然在法庭上發出驚人的自白。原來在判決的三天前,神奈川縣警在橫濱某處廢棄大樓發現了一具屍體,從屍體身上的痕跡判斷,明顯是遭人殘忍殺害,但由於屍體嚴重腐敗,讓警方還無法查出被害人的身分。江原明弘聲稱被害人叫做御子柴弘,此人曾在4年逼死他的兒子,無論他如何死亡都無法彌補犯下的罪過等語,而且經查證後也確實有他所說的事情,但因為御子柴死亡時,江原正遠在另一端的東京市區犯下痴漢罪行,讓他的不在場證明因此堅不可摧。

沙織認為她在替江原辯護時,可能還遺漏甚麼重大的關鍵,於是委託偵探八神隆之調查這件事情。此時八神也正受託在橫濱調查某起高中霸凌事件,為了幫助沙織洗清她被江原利用的疑惑,於是同意接下委託開始調查整個事件的真相。但隨著調查的深入,八神發現他已經被捲入一個由檢警、黑道、網路犯罪集團組成的巨大黑幕之中,多方角力下也讓整個事件走向難以預測的結果。

預告片:

https://youtu.be/awImPMdbNCA

中文官網:
https://judgment.sega.com/cht/

澤老師可唔可以出DLC拍下拖
留名
係都天澤啦
出天澤一定正過上集月乃,上集我最鐘意月乃
飛車族可唔可以未過終點就撞散boss 架車,有冇人試過?
我淨係試過撞到佢出黑煙
話佢唔係正式老師,或者結局係約定畢業後先正式拍拖咪得囉
上集D女因為個引擎問題整得唔靚
今集D學生妹靚幾多
又白又大波
得有名果幾個係
你係學校周圍行下
全撚部都三尖八角
就算有名我覺得得天澤ok靚
熱舞社嗰班全部唔掂
反而月乃我覺得今集靚過上集好多
可能返工識打扮唔同左
熱舞社小鳥遊都幾可愛
尋晚打ex hard先發現原來town go個100%係唔止計商店同成就,連校園個版都計
事源我打完normal時所有town go做哂只爭仙藥有兩個成就未完,就諗住繼承去ex hard順便平時打卒仔時開埋剩低嗰啲仙藥次數,點知食到100次仙藥只係開左town go成就個盃但冇開埋town go 100% complete,再睇返town go app先見到雖然所有金、銀、銅都開哂,但總成就仲係得九十幾percent,個100%原來都同校園支線掛勾,就算你normal clear哂出左皇冠👑,都要係ex hard再重打哂所有校園支線,即刻拿拿臨開返normal個save出嚟狂飲仙藥去跳返個town go 100%盃算,如果有意追白金嘅要留意
成日有人撲入0黎話冇人玩
結果都開到4
你地覺唔覺得跳舞社既女社長好似林明禎
全隊得西園同小烏遊有特別整CG
其他都係路人樣
連個死敵法月都係hea 整
仲話前偶像, 都冇說服力
最尾係咪冇講相馬
感覺來來去去都係我同一堆人係度討論
好多爆左機就已經冇再傾
演算法推左D咁既野俾我
https://youtu.be/HhNqpBO5-1g
女忍者
一個禮拜先玩一日 ,仲要俾校園吸引 無玩主線
呢排比較忙,冇時間玩
我每晚玩一陣
成個月都未爆機
仲要俾個撚屌囿板一關卡我3晚
而家仲磨緊暴走族
校園線d小遊戲真係好仆街
製作組角度咁多野玩總有一隻岩你玩
玩家角色咁多隻總有一隻特別唔撚想玩
甚至大一隻想玩
問題係想睇故事想解哂d任想打亞門就焗住玩哂
又會有人話唔鐘意咪唔好玩囉
但問題係我玩人龍唔expect要玩呢d野
平時果d小遊戲好似街機呀棒球果d唔玩都冇問題
好玩係bonus,但而家係好似我買隻槍game
為左unlock故事要玩埋俄羅斯方塊,之後要玩埋街霸
再之後仲要我玩埋三項鐵人,然後要我玩埋跳舞機
你可以唔玩但你會冇左40%遊戲內容+劇本
我每晚玩一陣
成個月都未爆機
仲要俾個撚屌板一關卡我3晚
而家仲磨緊暴走族
校園線d小遊戲真係好仆街
製作組角度咁多野玩總有一隻岩你玩
玩家角咁多隻總有一隻特別唔撚想玩
甚至一隻想玩
問題係想睇故事想解哂d任想打亞門就焗住玩哂
又會有人話唔鐘意咪唔好玩囉
但問題係我玩人龍唔expect要玩呢d野
平時果d小遊戲好似街機呀棒球果d唔玩都冇問題
好玩係bonus,但而家係好似我買隻槍game
為左unlock故事要玩埋俄羅斯方塊,之後要玩埋街霸
再之後仲要我玩埋三項鐵人,然後要我玩埋跳舞機
你可以唔玩但你會冇左40%遊戲內容+劇本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞