Lost Judgement 審判之逝:湮滅的記憶 討論區 4

765 回覆
7 Like 4 Dislike
毒撚唔識賭係咪可以買道具屈?
想買兩個賭場既VR暢玩券但直接俾錢買好似好撚貴
要買邊隻同幾多道具
係,好彩啱啱過咗,苦差
根本成個校園線都係折磨玩家
完全係用劇本迫玩家捱埋落去睇埋佢
game play完全係垃圾仲要唔俾人skip
冇一個小遊戲係好玩到你完左個故事仲會想特登入去玩
千辛萬苦而家我仲爭拳擊未玩哂
個心態係仲差小小就完埋佢出返去搞其他野
上次平民遊戲俾4星呢度D巴打屌到佢飛起
但係我覺得其實佢講既野真係冇講錯
只係4星係重手左小小姐
俾面天澤玩埋佢

估佢唔想太行貨整野球部足球部籃球部
但係我情願當半隻sport game 玩
話時話已經100%其他社點解仲未可以推進懸疑社
佢淨係叫白天時去見天澤,但去到又冇事發生
不斷白天夜晚都冇事發生

另外保健室條女又係幾章都推進唔到,白天夜晚搵佢都冇,究竟發生咩事,已經最終章了
你係咪遲咗去?中午都唔得喎
點為之遲咗,其實十二章都已經係咁
遲個意思係朝早

我都係最後章前解好學校,我記得係有段時間可以入到去解,唔得就推主線啦,反正之後解都一樣
咪白天囉,成班男人喺鐵爪嗰度過一晚之後,唔知佢點為之白天,會唔會中bug
我記得係唔啱時候,你再推一推再試下
印象中遊戲入面時間有三種(白天、黃昏、夜晚),如果冇搞錯嘅話就係中bug,不過我印象中最終章係冇乜白天嘅時機,通常劇情過完一日就已經直接飛到去黃昏
或者你玩到去最後佢提你最後自由時間嗰陣,有得喺事務所sofa較時間,到時再較白天去清埋懸研社
幾鐘意人中6野球有得打比賽
原來真係最後自由時間有得選擇,原來仲有樣嘢叫黃昏,我都唔知唔等於白天
唔該兩位巴打
面具勸降者邊個諗出黎,玩到掉手制
今集溝女無上集咁好玩
有無人知fix左個bug未
我好似中左dlc藤堂湊 個bug
月乃靚左但係成日走左去
冇錯,我之前clear normal時又係推進唔到保健室老師,原來一定要早上去,去到最終章係冇咩早上時間,搞到要爆左機free mode先clear到
[url][url][url][url]唔係暴走族點友先係話你知個信箱只有校內人士先用到咩[/url][/url][/url][/url]
我屌禁撚錯野先膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞