Lost Judgement 審判之逝:湮滅的記憶 討論區 4

765 回覆
7 Like 4 Dislike
打左7個半鐘終於打完
好耐未試過咁樣追GAME打到唔放手
故事雖然唔係非常出眾,但演出(講故事)既方式有返木村1既水準
一個迷題緊扣住另一個迷題,唔似2本傳咁極速用台詞踢爆
同埋人物立體好多,除左夏目夫妻,其他有名既角色都有自己既性格
唔似相馬咁寫到無魅力
不過都係遺傳左明明直衝BOSS會更加熱血,但係宴會廳逼你解迷潛入,屌
美希子個樣完全係古都子大過左
打完個滿足感仲大過本傳咁濟
希望下集整返好啲啦
我唔討厭2呢D開放性劇本同結局既,始終會買人龍工作室作品既人都年紀比較大,探討D社會題材真係無問題
但明顯2好多地方都唔夠細緻,可以FEEL到製作組都無心整GAME咁
BTW 個外傳有個BUG,木村都38歲,宴會聽話海藤未到40歲
海藤點都似大過八神啦屌
原來咁長? 聽日放假打足全日
btw雖然爆左機 但學校任真係無心機打 電單車任
木村1有講過八神高中個陣海藤已經有一定地位,仲唔夠海藤打
我都唔知點解會寫海藤接近40歲
係翻譯錯定寫稿真係錯
我有買當時個set
但覺得仲哂時間過機械人 電單車打哂卒仔先
大約同人中4/5桐生以外角色分到既戲差唔多甚至會多少少同故事寫得完滿D

同埋篇章少D故事簡單直接D少D陳某式計中計中計拖戲

校園真係俾面天澤先做得完
ENDING 都幾感動
細妹應該係用2開頭俾CASE八神個惠子個樣再改少少
青春群像劇太重複
好玩都咁講
我仲未玩女性酒吧
真係好似返工咁
機械人唔難玩, 自己一定要用速度
另外兩架用平均
戰略重點係要盡快佔對手基地
機械人爆左,係唔想玩電單車 ,格鬥game最快
我覺得打拳最曬時間 打成20場
打拳仲為咗學技
如果飛車每鬥完一場有技學會有心機玩
不過今次隻GAME平時又冇得渣電單車
滑板囉, 人中8要跑
玩左一輪賺到錢就CALL 的士算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞