[有粗口] HSBC UK真係好撚垃圾 激撚到我

343 回覆
277 Like 61 Dislike
加拿大嗰間都唔差, 舊時讀書嗰陣試過有朋友喺香港hsbc轉錢過CA hsbc做student visa, 三萬蚊轉轉下唔見咗等咗成個月先搵得返

後尾出嚟做嘢想去申請信用卡死都唔畀, 有次見到我阿媽銀包有張黑卡, 就即刻叫佢申請信用卡, 我老母心諗你戇鳩呀, 我黎旅遊你叫我喺度申請信用卡, 跟住佢就即刻話你唔申請唔緊要, 不如叫你個仔申請
Experian又真係match到,多謝指點!
就係貪hsbcuk做駁腳d錢即時到,citibank 得global wallet逼主要用TT轉帳,雖然依家佢免左你手續費但係都要等一個工作天先到帳,不過如果你淨係駁腳做一次咁都OK既
Monzo擺少少錢當八達通用 點會拎黎轉帳
過來人表示住多一兩年
申請車牌,搞醫療咭,幫細路仔入學嗰啲
保證會激到你想返香港
上兩個星期我去APP STORE買左個final pro cut, Barclays 都停左我張咭。
final cut pro 先啱。
你係咪少用銀行呢?

KYC並唔係淨係開戶做咗就得

即係有時啲阿婆拎錢走呀之類 突然開張大額本票 銀行都會問 呢啲都係KYC

同埋開戶口嘅KYC其實唔會足夠知你戶口拎黎做乜
你去死好唔好?
HSBC Premier 就唔會問?
實體
why??
記著幫我執骨
citibank最近寄咗信話會將priority 自動轉去 plus,如果唔想轉就要限期前上網登記返
條link 入完number 會話唔temporary delay
唔關事,hsbc uk係咁。

總之你有筆數第一次轉去新開嘅戶口,細至£100都好,佢一定會問,你係轉去俾咩人。

同見到個戶口新開,會問係唔係有人叫你開戶口轉錢,話之你係轉去 barclays定lloyds,依家係一定會問。

之前買車落分行過埋筆尾數,佢由我6月到依家大少少嘅過數/交易都問哂啲錢係點嚟、for咩purpose。佢依家做checking係好嚴,唔知係咪之前俾人罰過奶過嘢。
幾個月前收到Monzo email通知
會係指定時間內取消acc

聽聞佢哋好鍾意直接取消同凍結acc
所以我都冇多問原因
開呢間野d户口慢撚到喊
等個半月先有得開,仲唔知有冇得果日就開到俾你用
係佢太好生意定手腳慢過龜咁?
credit check account咩黎?
係Experian實際操作係點樣連埋?
係指係experian開左户口之後連落自己銀行户口?
求詳情,謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞