[有粗口] HSBC UK真係好撚垃圾 激撚到我

343 回覆
277 Like 61 Dislike
uk hsbc做野係真係on99
18歲以上先開得學生acc
又會chur住問你點解你有咁多錢cls
試過去拎銀行卡 條撚樣俾錯咗人地封密碼信我
我喺分行門口即時試咗次唔得就同佢講封信唔啱
佢唔信仲玩埋淨低嗰兩次食撚埋張卡
帶 cash 啦,碌柒
日本
on9 仔,陣間如果你筆錢係俾hacker 轉走,唔問你又屌佢老母?
同埋regulator 有規定大額要check source of fund,之前俾人罰幾百億就係啲人經匯豐洗黑錢
以前讀書屋企人入rent ,生活費比我 即刻比人凍結 仲要搞左成個星期, 交完啲錢又比人凍結 嬲嬲地拎哂啲錢去Barclays開過個。

最後HSBC仲要send封信比我話black list我
即轉Barclays
我activate UK HSBC時都係外判俾印印架啦

而HSBC IT狗就係condom 整完個system 就炒

反而萊斯 乜都唔駛煩upload文件就攪掂灑
我有hsbc uk 應該放1000磅就算
其他用Citibank一次過過
我都打算咁做,反正香港仲有野要找數
人地見到咁大筆錢怕你洗黑錢hold唔係問題 打個電話解凍都可以拖成2 3個禮拜先cls 點交學費 真係多謝曬
用黎洗黑錢
HSBC 永不錄用
Lloyds 都係咁
無啦啦凍結ac 要打返過去解釋
重有番到祖國要即刻整 credit check account

例如: Experian 依啲連官方都link 埋既 第三方credit check 公司

愈早愈儲得耐 credit 升grade

祖國版社會評級分數
你本身個筆TT黎 間間銀行都會問架啦
你以為真係左手交右手咁簡單咩

TT到帳仲馬上轉去第二間銀行
人地唔凍你筆錢 佢地成個operation 食得屎啦

HSBC UK唔會有你其他補充資料 亦唔會知你點解突然轉入轉出
銀行本身就有責任調查可疑資金來源 呢樣叫KYC

成件事大貓uk跟足正常程序處理
咁樣就叫垃圾 激親你 我建議你都係唔好用正常國家嘅持牌銀行 因為間間都會係咁
真係得英國先咁麻煩
呢單嘢其他地方銀行處理手法都差唔多 你唔信可以試試
唔關uk or hsbc事

HSBC UK係出名廢 但今次個處理手法的確無做錯到
恆生都好廢,取消左個saving,但因為ebanking跟saving開,所以更新信用卡更新唔到ebanking嘅地址,然後同statement嘅地址唔sync,之後hotline對個人資料就對唔到,上次條友仲串撚到要我答到每個月分期去到仙位,弱撚智
攞香港比較完全唔合理

歐洲反恐個threat 高香港好多
洗黑錢就唔清楚 可能regulation 嚴好多
聽落唔出奇

至於銀行做嘢慢就成個歐洲都係咁啦
香港人做開黎生唔代表人哋都要係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞