其實新macbook pro有幾多人真係有需要

398 回覆
93 Like 259 Dislike
係咪奢侈品係睇你有幾多錢啫

月入10k嘅覺得買中環嘅豪宅係奢侈品
月入500k嘅CEO覺得近公司係必需品
我當年買部mbpr都係貪佢靚, 擺房上網聽歌睇戲用
你砌部機返黎又有幾可長期推爆佢
而加覺得太快,過多2年就唔係咁講法

電腦梗係有新買新
點解鍾意毒係屋企?
唔明

各有所好呀
買左Max 64GB, 專業用家路過
有炒狗,apple出乜機都係咁架啦
無錢無budget 先會諗呢個問題

apple塊清潔布都大把人爭住買啦
飲水食狗糧夠生存,整咁多款食物飲品做乜
睇啲留言真係睇到好尷尬
真係睇到連登既質素每況越下
一班充斥住"我爸是李剛"既心態同態度
一開波就屌果個人on9,屌果個人窮,不停講啲完全無logic既野係到互屌,好似啲無腦傻9支那仔咁
可惜
執又點 仲好仲環保
根本買野就係應該有需要先買,而唔係個個買一大堆野返屋企放到無晒位
有時買野唔係最有需要先要買既
提升到生活質素既 令人心情都好啲
又節省到時間
大把人玩錶都係唔同款 精工 石英 機械
唔同型號都會買 可能在你角度唔需要
但其實係佢地既興趣 同埋係生活既態度
買2皮電腦去Starbucks 唔驚俾人偷乜?
去個廁所可用已經無咗
賣舊買新咪唔會嘥位
冇人野買》冇人創新
可能仲用緊大哥大
是但啦,有錢咪買囉
最多被人笑傻鳩
兒登大部分都返緊學,一係無野做毒L
買部Mac 睇YouTube 同B站睇卡通
買部勁spec咪有排都唔洗換機 明唔明???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞