其實新macbook pro有幾多人真係有需要

398 回覆
93 Like 259 Dislike
做media野=睇下youtube,睇下av
唔好理 連登仔大把錢 炒一晚美股都十皮

15999 買粒u 來打j
大把有人呢個需要
點解用左咁耐windows , updates 係會通知我而且無自動幫我reboot. 關唔關update setting 事?
佢地仲停留緊係window xp. 同 7年代
廣告撚,marketing,graphic,photographer,婚禮攝影,e-commerce
仲未計it狗
如果講實用講需要, 好多連登閪都唔應該響呢個世界
最on9係上面嗰啲咩 幾萬蚊對xxx只係散紙
然後就話部機個價合理/值得買
完全冇邏輯可言 比蘋果搶錢仲自我感覺良好
成班連登細蚊仔真係好撚寒酸
萬零蚊講到好撚貴 買左一定用黎剪片 edit
細鋪飲都唔平,同埋佢貴左好多人飲一杯坐人間鋪成粒鐘
Show個YouTube channel 有幾多sub views先買得啦不如
仲民初有需要先買咩? 你腳得一對,屋企幾對鞋啊? 照計你都係需要一對姐.

依家買野唔係睇需唔需要, 係睇感覺架.
唔好唔記得仲有啲父母
武漢肺炎之後幼稚園同小學越嚟越多啲拍片嘅功課
我身邊啲有仔女嘅同事,由一開始用電話鳩剪,到而家個個變剪接大師
我懷疑望子成龍父母先最大機會打爆部 MacBook pro
依家既mac唔shutdown會有啲奇怪bug
15999起
apple d pro系列產品不嬲係for做繪圖/音樂/電影/舞台/遊戲製作行業
如果你係做文書或者股票金融的都係乖乖地用返windows好過啦

利申:編曲相關,你叫我用windows去整音樂不如叫我去死
有需要買來襯衫
你都on9, macbook點解唔可以係奢侈品?
學生用
寫code都仲得
machine learning點會用Apple粒gpu
需要都有好多種 我係鍾意買部新機黎係cafe霸個位上下網 又得唔得?有名你叫 生活態度呀 你估淨係得iphone係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞