其實新macbook pro有幾多人真係有需要

398 回覆
93 Like 259 Dislike
sunny已買左最高配置,47000
我同意 但YouTuber應該唔算普通user?
120Hz 睇萬字夾係咪真係舒服啲
無經過
但你唔應該歧視人無腦
仲諗緊M1 MacBook Pro換唔換14好,有返ports同無touchbar好好J咁
由普通到手機影完直upload又有,會整好多後期既更多,最重要係呢個field係一直expand緊,做得掂既仲可以搏到全職做,好多人都試緊搏個機會
好撚癲,佢好似唔洗諗就訂咁
所以MacBook Pro 係有風扇,Air就無。
佢都預你M1係要自動散熱。
算啦 有啲果粉好癲 根本唔可以溝通到慳翻啖氣
你見愈嚟愈多人開YouTube channel咩都講下
就知呢樣嘢開始「普通」
佢好有錢
佢呢排出個d野最少賺50萬
Xcode 好on9 行pure logic unit test 都要開simulator
電子產品一次攻頂唔係襟用啲?
佢年宵都搵勁多,近排嗰個又係勁多人買,我諗計埋成球都黎緊
的確係見到好多人補習
但人均最平都三十蚊杯
兩條友$60
補一個鐘先$200-$300
即係被starbucks抽成20%?
減埋車費真係唔知補黎做乜
或者買中階年年放售換機又係另一種思路。
多到泛濫,只不過係youtube只會揀哂啲多人睇既出黎
咁佢整d野都算係咁,都高汁其實
口罩,case,公仔,畫都係自己全力跟
講真佢多人買又無可口非
或者坐定定係度車輪戰,唔使周圍走慳時間慳車錢?
係,原創性都幾好,又真係無點見過其他似既圖
佢真係自己畫,要抄都好難抄到100個公仔
佢賺好過支那人賺,支持下佢都唔錯,佢d野都唔算貴,起碼有質素,不過我無買,但都吸引
次次Apple出新產品
YouTube search嗰件產品都總會喺底search到一堆我未見過嘅YouTuber
個個講嘅嘢都一樣
個background又係一樣
連講嘢個tone著嘅衫都差唔多
咁撈會升值嘅,算投資
樓上班屌識條柒咩2021 M記都變黃店啦
好快starfuck揾mirror落廣告大和解
手足一定爆買
其實真係唔多,M1 MacBook Air 已經打爆大部分消費者需要。

好多人只係想買同想擁有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞