留低你地成功復合既故事

1001 回覆
87 Like 65 Dislike
分左一星期
覺得自己好內疚無好好珍惜佢
令佢唔覺得被愛
對方已心淡move on左
知道無機會復合

連發夢都會見到佢⋯
每日都好自責
琴日係條街到喊左出黎

想做一個更好既人
希望有日再有緣相見
越嚟越近準備聯絡佢既日子
就好不安
好似準備被審判
希望佢會肯傾下 唔會咁反感啦
成功復合既人路過
仲肯同你出黎食生日飯點都係仲有啲野 可能係不捨、可能係好感、可能係好多野。唔係既話仲見ex做乜?真係咁少朋友咩?

唔好執著佢表現成點,問你內心一句你仲想唔想復合?
想就繼續堅持,我一定支持你。
依一刻佢話唔想同你復合對你冇feel可能係真嘅,但係佢當初同你拍拖嘅時候都話愛你一生一世㗎,最後咪又係分咗手。咁同樣道理點解你冇辦法改變佢而家嘅諗法呢?

唔好比人地既行為決定你要點做,跟隨自己內心就好,但同時都要緊記一個黃金法則,千祈唔好chur!我成日覺得有句講得好啱,復合嘅前提係你要真正放低先可以復合到,呢句野我當年都領悟咗好耐。

慢慢改變自己,唔係為其他人,為自己。
搵張紙寫低晒當時你哋拍拖你做得唔好嘅地方,喺唔影響自己嘅底線之下可以點樣妥協改變,另外再搵樣興趣發展,即使最後冇復合,你都已經係更加好嘅自己

當年我嗰個都好絕,分咗手等左佢兩年,佢不斷同人講點都唔會同返我一齊,講到好絕好無可能,嗰陣心淡心灰到想死,最後重新見返面相處返比佢見到我既改變,佢無耐主動話要一齊返
復合到
終於磨合到了
更加珍惜同愛對方了
但開始有小小攰了
小小
之前嘅問題都係大家唔夠成熟
半年先復合認識多左人先發現對方先係最好
再加上大家出嚟做嘢成熟咗
本身都keep住兩三個禮拜見一次
都仲鍾意既
之後俾咗個deadline 自己
Now or never
就開口
前提係大家其實都知道大家係掛住大家
見面雙方都還想擁抱
條八婆長期都麻鬼煩 但復合前問左自己好多次幾麻煩都會繼續錫佢 溝通都好左既
希望係呢個post既咁多位 都可以復合成功
復合到一定會好珍惜 唔再執著啲無謂野
無錯,機會唔係成日有,要好好珍惜。
你係男定女?
準備離合第12年
其實上次復合你就應該好好珍惜
希望你今次掹到,唔好再係咁啦
大家 如果唔係正式分手 而係因為做野忙而唔見面幾個月呢.. 但仲有每日text 特別日子都係hea見下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞